sarikas25 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2013 Καλημέρα έχω ενα πρόβλημα έφτιαξα εναν καινούργιο υπολογιστή και θελω να παρω τα email μου που ειναι στον παλιό υπολογιστή πως μπορώ να το κανω? Χρησιμοποιώ outlook και στο Internet τα έχω διαγράψει αλλα στον υπολογιστή τον παλιό τα έχω κανονικάΥπ. Διάβασα μια διαδρομή που αποθηκεύει το Outlook αλλα εκει εχει κατι εικονίδια που ει 6 mb μαχΚαι δευτερο στον καινουριο εβαλα το 2007 ενω στον παλιο έχω το 2003 Μια άμεση βοήθεια παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Σεπτέμβριος 18, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Καλημέρα, το σωστό είναι να κάνεις export από το παλιό σύστημα και αντίστοιχα import στο καινούργιο είναι εύκολη διαδικασία.How to export a pst file from Outlook 2003 : Microsoft Exchange 2007 Microsoft Exchange 2010 Microsoft Exchange 2013 | SherWeb Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarikas25 Σεπτέμβριος 18, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Ευχαριστώ γιατη βοήθεια θα το κανω το απόγευμα γιατι είμαι στην δουλειά ελπιζω να πετύχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.