Jump to content

Download και SP2

aristos87

Recommended Posts

Όσοι έχετε SP2 θα έχετε παρατηρίσει οτι οταν πας να κατεβάσεις ενα αρχείο .zip για παράδειγμα σου βγάζει ενα καινούργιο παράθυρο και σου λέει αν θα κανεις ανοιγμα η αποθήκευση και απο κάτω είχε ενα παιδίο που το επέλεγες και έλεγες να μην το ξαναβγάλει... Εγώ την δεύτερη φορά που πήγα να κατεβάσω zip χθες μετά το format είπα να μην ξαναγίνει η ερώτηση και κάθε φορά να γίνετε αποθήκευση.....:wassat: Το θέμα ειναι οτι σήμερα που πήγα να ξανακατεβάσω ενα zip αρχειο αρχισε να κανει download χωρίς να με ρωτήσει που θα το σώσει... Το κατεβαζει σε εναν temp φάκελο και μετά πρέπει να κάνω εγώ κάπου αλλού extract :wall: :wall: Ολόκληρη ιστορία δηλαδή!!! Πήγα μέσα στις ρυθμήσεις του IE πάτισα επαναφορά προεπιλογών αλλά τπτ δεν ξέρω που ακριβώς θα το αλλάξω έτσι ώστε να μου ξαναπετάξει εκείνο το μήνυμα για αποθήκευση.... :slap: :slap: :slap::weep: :weep:

HELP!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.