painkiller44 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2013 Καλησπέρα ,Ψαχνω ενα προγραμμα να του λεω και να τα γραφει σε μηνυμα μονο του υπάρχει ;κατι τέτοιο σε ελληνικα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 18, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 To Swiftkey το κάνει. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά το κάνει.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&hl=el Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 18, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Πως γίνεται να μην το έχεις δοκιμάσει και να το κάνεις Προφανώς ήθελες να γράψεις ότι το κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 18, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Και το Swype, με ελληνικά, και πολύ καλό αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 18, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]Έγραψα αυτό που ήθελα να γράψω.Έχω διαβάσει στις προδιαγραφές του προγράμματος ότι το κάνει, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει στο δικό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 18, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 κατσε περιμενε...το λαθος οφειλεται σε μενα..To Swiftkey το κάνει. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά το κάνει.διαβασα "κανω" και γιαυτο σου απαντησα ετσι εννοειται για πλακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
painkiller44 Σεπτέμβριος 18, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 οποτε και στα δυο μπορεις να μιλας στο κινητο και αυτο να γραφει σε ελληνικη γλωσσα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Σεπτέμβριος 18, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Μονο το swype το κανει*mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 18, 2013 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 διαβασα "κανω" και γιαυτο σου απαντησα ετσι εννοειται για πλακα.Καμία αντιπαράθεση, φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.