Jump to content

Περί Monitor

Jerichox

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παίδες (γιατί όλοι μεγάλα παιδιά είμαστε κατά βάθος...)!

Ψάχνω να αγοράσω ένα monitor γύρω στα 200 ευρώ και εδώ και 6 μήνες περίπου είχα βάλει στο μάτι την Dell U2312HM.

Κυρίως τη θέλω για τα βασικά και για gaming (είτε LoL είτε με φίλους διάφορα old school RPGs). Αυτό που θα θελα να ξέρω είναι αν αυτή η οθόνη αξίζει ακόμα, αν υπάρχει κάτι καλό στα ίδια λεφτά, και το βασικότερο...τι θα προτείνατε σχετικά με IPS και TN (πάντα στα ίδια λεφτά). Διάβασα για την Yamakasi αλλά δεν με παίρνει για τα +100 ευρώ όσο και να είναι αχτύπητη κλπ. Έχω μια ιδέα για τη διαφορά στα Hz και με την Nec AccuSync LCD72XM που έχω τώρα βλέπω την διαφορά 60-75 Hz. Βλέπω πως στο gaming δεν μετράνε τόσο όμως (πόσο μάλλον αν δεν παίζεις FPS) και πως αυτό που μετράει πιο πολύ είναι το response time. Τι ακριβώς παίζει?

δεν χρειαζεσαι 120hz ουτε lightboost για rpg. αν κολλησεις αργοτερα με καποιο action και θες να αποδωσεις πανω απο το 80% του skill σου τοτε θα μπορεσεις να βρεις σε αγγελια κανα 120αρι tn στα ~100 ευρω

Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

δεν χρειαζεσαι 120hz ουτε lightboost για rpg. αν κολλησεις αργοτερα με καποιο action και θες να αποδωσεις πανω απο το 80% του skill σου τοτε θα μπορεσεις να βρεις σε αγγελια κανα 120αρι tn στα ~100 ευρω

Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Το lightboost τι ακριβώς είναι? Και με αυτό που λες εννοείς ότι η Dell είναι υπεραρκετή?

Κατάλαβα. Και για την οθόνη υπάρχει καμία χάλια άποψη ή είναι μια χαρά?

Επίσης το lightboost είναι το Overdrive που έχει η Dell?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.