Matia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 Λοιπόν είχα μια Ατι 9500 64mb Manli και μου είχε έρθει με ξεκολλημένο έναν πυκνωτή.Τον ξανακόλλησα αν και μέχρι να τον κολλήσω πάλι δούλευε κανονικά. Μετά από ένα μήνα και ανά περιόδους έχανε το μπλέ για καμιά 2 μέρες και μετά επανερχόταν ξαφνικά την ώρα που ήμουν στα Windows όχι μετά από restart.Μήπως γνωρίζει κανείς από hardware και τι μπορεί να φταίει.Λέω μήπως είναι κανένας άλλος πυκνωτής και κάπου χάνει στην κόλληση και αποφορτιζόταν και μετά από μερικές ώρες λειτουργίας ξαναφορτιζόταν ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων.Η συχνότητα πάντως ήταν η ίδια περίπου μια φορά το μήνα ή το δίμηνο έχανε το μπλέ και μετά από περιπου 30-40 ώρες λειτουργίας το ξαναέβρισκε. Έχω ψάξει στο Internet αλλά δεν βρήκα κάτι όσον αφορά το τι μπορεί να παίζει ή ποιό σημείο πάνω στο board μπορεί να φταίει για το μπλέ χρώμα,μάλλον θέλω το σχέδιο του board της κάρτας,τρέχα γύρευε δλδ.Εννοείται οτι δεν μπορώ να την γυρίσω και ούτε θέλω γιατί ξανακόλλησα τον πυκνωτή αλλά μάλλον δεν φταιεί αυτός γιατί όπως είπα δούλευε και χωρίς αυτόν,τώρα αν αυτός επηρέασε κάτι άλλο δεν ξέρω.Εάν κάποιος γνωρίζει hardware ας μου πεί τι μπορεί να φταίει και αν είναι κάτι που να μπορώ να κάνω(π.χ. αλλαγή πυκνωτή) Ευχαριστώ P.S:Για όσουν αναρωτιούνται αυτή είναι μία από τις 9500 που έδινε το γνωστό Hardshop(καθίκια κοινώς ,αν θυμάμαι καλά πολλές από αυτές τις κάρτες είχαν φτάσει με ξεκολλημένους πυκνωτές.....και άμα γουστάρει ο ανορθόγραφος ας πει κάτι) Όσοι με κράζανε τότε στο Pctech που ήθελα να την πάρω ας με κράξουν και τώρα δυστυχώς βγήκαν αληθινοί Η photo δεν είναι από τη manli αλλά από μια Sapphire 9500 128mb αλλά το layout είναι το ίδιο ,με βέλος είναι το πυκνωτάκι που ξανακόλλησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 καημενε... δεν πειραζει στειλτην rma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 να πω κατι χαζο που μαλλον το εχεις δοκιμασει... αλλη καρτα πανω παιζει κανονικα? μηηηηπως την εχει "ακουσει" καποιο απο τα καλωδια του μονιτορ τσακισε τα λιγο...τραβατα... να δεις αν παιζει τπτ με αυτο... αλλιως οπως ειπε και ο ανθρωπος πιο πανω.. σενιαρε την, και αν ειναι εντος εγγυσης στειλε την πισω με ενα μαιλ του στυλ "θα σας κανω διασημους αν δεν μου την αλλαξετε΄" συνηθως πιανει .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Σεπτέμβριος 30, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 rma στην manli χλωμό γιατί έχω κολλήσει πυκνωτή μόνος μου και προφανώς είναι διαφορετικός από τους δικούς τους.Το monitor δεν έχει πρόβλημα ,έχει δοκιμαστεί και αλλού.Βασικά ψάχνω να βρώ αν κάποιος πυκνωτής ευθύνεται για το χρώμα ,αν ξέρει κανείς να μου έλεγε γιατί net έχω ψάξει και δεν έχω βρεί κάτι ,όπως ένα σχέδιο του board και ανάλυση του(πολλά ζητάω μάλλον)΄.Thanks πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Σεπτέμβριος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Ξεκολλησε τον πυκνωτη που εβαλες και στειλε την rma. Δεν νομιζω να βρεις ακρη με τους πυκνωτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Οκτώβριος 1, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 επρεπε απο την αρχη να την επιστρεψεις ρε...εφοσων ηρθε ξεκολλημενη μην πω....γ@@@νη!!!!στειλτην rma οσο ειναι νωρις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.