Jump to content

Οθόνη 27'' για Gaming κυρίως

billios13

Recommended Posts

Καλσπέρα, έφτασα στην αγορά οθόνης και είμαι λίγο μπερδεμένος..Είμαι ανάμεσα σε μία LG Περιφερειακά & Οθόνες :: Περιφερειακά Η/Υ :: Οθόνες :: LG 27EA53VQ-P 27'' LED IPS Monitor - E-Gate | Computer Store και μία BenqBENQ GW2760HM 27'' LED MONITOR FULL HD BLACK - -..To budget μου είναι 280 ταβάνι..Ότι έχετε να μου προτείνεται και εκτός αυτων θα ήταν καλοδεχούμενο.! Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Καλσπέρα, έφτασα στην αγορά οθόνης και είμαι λίγο μπερδεμένος..Είμαι ανάμεσα σε μία LG Περιφερειακά & Οθόνες :: Περιφερειακά Η/Υ :: Οθόνες :: LG 27EA53VQ-P 27'' LED IPS Monitor - E-Gate | Computer Store και μία BenqBENQ GW2760HM 27'' LED MONITOR FULL HD BLACK - -..To budget μου είναι 280 ταβάνι..Ότι έχετε να μου προτείνεται και εκτός αυτων θα ήταν καλοδεχούμενο.! Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Εφοσον θες 27αρι σωστα και απορρίπτεις ΤΝ πανελ..

Προσφατα αλλαξα τα 24αρια dell u2412 (ips) με 27αρια samsung s27c750p (va). Αποψη μου ειναι να πας στο Benq που ειναι με va πανελ για να εχεις καλυτερο χρωμα και προπαντός μαυρο.

Tσεκαρε και με benq να δεις τι εγγυησεις δινουν για καμμενα pixels και προχωρα!

Πρόσφατα πείρα αυτή και είμαι πολύ ικανοποιημένος, χρώματα, ποιότητα, ταχύτητα, ομορφιά, νομίζω αξίζει να της ρήξεις μια ματιά αφού σε παίρνει οικονομικά,

LG IPS277L | Skroutz.gr

Να ξαναπώ την άποψή μου. Αν η 27άρα δεν είναι 1440 εγώ δεν θα έπαιρνα. Αν δεν έχω τώρα την οικονομική δυνατότητα μένω με την 24αρα και μαζεύω λεφτά. Εκτός και η κάρτα μου είναι σχετικά αδύνατη. Αλλά όταν στο μέλλον η κάρτα αλλαχθεί με κάτι καλύτερο η 27αρα των 1080 δύσκολα να αλλαχθεί.

Ποιά κάρτα γραφικών έχεις; Γιατί με ότιδήποτε κάτω από gtx 680, gtx 770, 7970GHz δύσκολα είσαι γι αυτήν την ανάλυση. Εφόσον βέβαια πας σε 1440p που σου προτείνουν τα παιδιά και συμφωνώ κι εγώ.

Εφοσον θες 27αρι σωστα και απορρίπτεις ΤΝ πανελ..

Προσφατα αλλαξα τα 24αρια dell u2412 (ips) με 27αρια samsung s27c750p (va). Αποψη μου ειναι να πας στο Benq που ειναι με va πανελ για να εχεις καλυτερο χρωμα και προπαντός μαυρο.

Tσεκαρε και με benq να δεις τι εγγυησεις δινουν για καμμενα pixels και προχωρα!

Αν επιτρεπεται γιατι αλλαξες τις dell u2412 με της samsung?περα απο τις 3 παραπανω inches η u2412 εχει μεγαλυτερη αναλυση. σε ρωταω γιατι εχω τις 2410 καιν θελω να μαθω αν βρηκες τπτ καλυτερο στις αλλες

Αν επιτρεπεται γιατι αλλαξες τις dell u2412 με της samsung?περα απο τις 3 παραπανω inches η u2412 εχει μεγαλυτερη αναλυση. σε ρωταω γιατι εχω τις 2410 καιν θελω να μαθω αν βρηκες τπτ καλυτερο στις αλλες

Δεν ειχαν καποιο προβλημα απλα τις βαρεθηκα και ηθελα να παρω κατι πιο μεγαλο με καλυτερο πανελ και με πιο μικρο bezel.

H μονη μλκια με το 2412 ειναι το κλασσικο ips glow που εχει στο μαυρο... κατα τα αλλα μια χαρα μονιτορ ειναι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.