DJman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2013 Καλησπερα.καλως σας βρηκα! και καλως με βρηκατε To ονομα μου Μανος Εχω μια μητρική Asrock G41MH/USB3 και εχω και ενα 2,5αρι Western Digital o οποιος ακομα και οταν σβηνω το PC παραμενει αναμενος. Υποτιθετε οτι η μητρικη μου (ετσι λεει στις οδηγιες) εχει ενα jumper που το ρυθμιζεις αυτο (ΟΝ ή off) ετσι ωστε αν θες να ανοιγεις το πι-σι απο πληκτρολογιο αλλα εμενα δεν εχει αυτο το jumperaki και στο bios δεν βρίσκω τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 18, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Αν δεν έχεις τα jumperάκια στη μητρική σου πάνω, τότε ίσως έχεις την R2.0Στο Manual σελ.49 έχει ρυθμίσεις για τα USB, οι δύο τελευταίες είναι USB Keyboard/remote Power On και USB Mouse Power On. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Σεπτέμβριος 18, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 το εκανα και καμια αλλαγη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 18, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Παρατηρησε οταν κλεινεις το pc, αν ο δισκος σταματα να περιστρεφει την κεφαλη.Υπαρχει περιπτωση να περναει μια μικρη ταση και απλα να σου αναβει το λαμπακι κ τπτ αλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Σεπτέμβριος 18, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 οχι γυρναει κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 18, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Ποιά είναι η μητρική σου τελικά ? Η απλή ή η R2.0 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Σεπτέμβριος 18, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Δικο μου λαθος.Εχω αυτη http://www.asrock.com/mb/Intel/G41MHUSB3%20R2.0/ την R2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Σεπτέμβριος 19, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 Μήπως έχεις το σκληρό πάνω σε usb hub με εξωτερική τροφοδοσία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 19, 2013 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 Συμβαίνει και στις USB2.0 και στις USB3.0 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Σεπτέμβριος 19, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 Μήπως έχεις το σκληρό πάνω σε usb hub με εξωτερική τροφοδοσία ; Εχω ενα segate 3,5 με εξωτερικη τροφοδοσια ο οποιος στην αρχη δεν εκλεινε ουτε αυτος αλλα εδω και λιγους μηνες κλεινει (χωρις να αλλαξω τιποτα). Eιναι πανω σε USB 3 Συμβαίνει και στις USB2.0 και στις USB3.0 ? Ναι συμβαινει και στις 2 και με 2,5 και με 3,5 δισκους. Επισης η μητρικη ειχε να εγκαταστησεις ενα προγραμμα app charger που και καλα οταν κλεινει το pc μενουν ανοιχτες οι usb εγω αυτο το εχω απεγκαταστησει αλλα και οταν ηταν εγκατεστημενο δεν ειχε καποιο interface για να κανεις ρυθμισεις ASRock > App Charger Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Σεπτέμβριος 28, 2013 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 Δες με bios update αν διορθωθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Σεπτέμβριος 28, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 Σωστοοοοοος. Το ειχα ξεχασει αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 28, 2013 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 Διορθώθηκε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Οκτώβριος 3, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 οχι.... εψαξα και στο βιος μηπως εχει βγαλει καμια καινουργια επιλογη αλλα τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Οκτώβριος 16, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Μολις πειρα την εξης απαντηση απο την ΑsrockDear customer: Thanks for contacting ASRock. Due to hardware design, G41MH/USB3 R2.0 cannot turn off USB power. Please turn off the power supply after shuting down the system. Thanks! All the best, ASRock TSD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.