ennia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2013 Καλημερα παιδες....εβαλα αυτην την εκδοση του ubuntu και εχω καποιες αποριες.1. γιατι δεν μπορω να κανω εγκατασταση του skype. δεν το βλεπει καν.2. δεν βλεπει το ενα μου ποντικι Sharkoon Dark Glider και βλεπει ενα microsoft δεκαετιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Σεπτέμβριος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2013 Τί εννοείς? Δώσε πληροφορίες για το σύστημα σου και τί προσπαθείς να κάνεις? Τι μήνυμα σου βγάζει? Γενικά αν δεν δώσεις αρκετές πληροφορίες για το σύστημα σου δεν μπορούμε να βοηθήσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 17, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2013 το συστημα μου ειναι αυτο της υπογραφης. εχω κανει εγκατασταση την συγκεκριμενη εκδοση του ubuntu. οταν ανοιξε για πρωτη φορα καταλαβα οτι το ποντικι μου (Sharkoon Dark Glider ) δεν το εβλεπε. τοτε εβαλα ενα παλιο που ειχα και με αυτο λειτουργω τωρα. γιατι το sharkoon δεν το δουλευει? εχω ψαξει για drivers linux αλλα δεν βρηκα.2. μπαινω στο κεντρο λογισμικου ubuntu και κανε αναζητηση για το skype. δεν το βρισκει. το κατεβαζω απο το επισημο σιτε, εκδοση για linux και παλι δεν το κανει εγκατασταση. πως μπορω να περασω το skype??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 17, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2013 Με το sharkoon (και perixx) υπάρχει γνωστό θέμα για το linux. Θα διορθωθεί σε μελλοντικές εκδόσεις του kernel. Εγώ το έχω λύσει με kernel compile.Για το skype έχει οδηγίες η ubuntu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 18, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 βρηκα μια λυση πως να περασω το skype. οταν μπαινω σο τερματικο γραφω την εντολη και μετα ζηταει το συνθηματικο μου. οταν παω να το βαλω δεν πληκτρολογει τιποτα. δεν με αφηνει να γραψω τιποτα..:red:??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Σεπτέμβριος 18, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 πληκτρολογείται κανονικά ο κωδικός απλά δεν φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 18, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 θα το δοκιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 19, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 οταν περναει ο κωδικος μου βγαζει αυτο.....dpkg: error: άγνωστη επιλογή --add-architectureType dpkg --help for help about installing and deinstalling packages [*];Use `dselect' or `aptitude' for user-friendly package management;Type dpkg -Dhelp for a list of dpkg debug flag values;Type dpkg --force-help for a list of forcing options;Type dpkg-deb --help for help about manipulating *.deb files;Options marked [*] produce a lot of output - pipe it through `less' or `more' ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 19, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 το περασα...... ετρεξα αυτην την εντοληsudo apt-get install skype && sudo apt-get -f installκαι μετα εκανα αναζητηση στις εφαρμογες και μου το εβγαλε.....τωρα μενει μονο το ποντικι... να βρω drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 19, 2013 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 12.04 - Sharkoon Drakonia Gaming Mouse doesn't work at all - Ask Ubuntu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 22, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 12.04 - Sharkoon Drakonia Gaming Mouse doesn't work at all - Ask Ubuntuτα εκανα ολα οπως τα λεει αλλα παλι δεν δουλεψε..... δεν την παλευω με το παλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Σεπτέμβριος 23, 2013 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 Τί ακριβώς δεν δούλεψε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 23, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 το ποντικι μου/................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 24, 2013 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2013 Δε θα λυθεί το πρόβλημα με τέτοιες απαντήσεις που δίνεις. Γράψε σε κάθε βήμα που ακολούθησες ποια ήταν η έξοδος του προγράμματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.