rs3 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2013 Καλημέρα σε όλους. Μετά απο αρκετά χρόνια με iPhone, (τελευταίο iPhone 5 & ios 7 εδω και μήνες ), αποφάσισα να πάω σε Samsung S4 & android. Δεν έχω ιδέα όμως για το λειτουργικό αυτό και ούτε τι είναι ή πως κάνουμε root την συσκευή μας... Είναι κάτι σαν το jailbreak να φανταστώ? Υπάρχει κάποιο link που να τα λέει όλα αυτά? Σε λίγο θα το έχω στα χέρια μου και ανυπομονώ να αρχίσω τα "παιχνίδια" Ευχαριστώ για τον χρόνο σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jden1416003387 Σεπτέμβριος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2013 αν μπεις σε site οπως myphone.gr υπαρχουν αρκετοι οδηγοι για να σε βοηθησουν οπως και αρκετα προγραμματα στο googleplay που κανουν αυτοι την δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 17, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2013 Μπες στο xda, γίνε μέλος και εκεί στο development του s4 θα βρεις τα πάντα(οδηγούς να ξεκλειδώνεις,roms,kernels,θέματα,mods...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 17, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2013 Ενα search στο φορουμ δεν βλαπτει την υγεια..http://www.thelab.gr/mobile-computing/samsung-galaxy-s4-official-thread-122223-15.html#post1063526775Φοραω κανα 2μηνο pre-rooted slim. To S4 παει πεταδην και μπαταρια κραταει 1μιση με 2 μερες ηπια χρηση τηλεφωνου (3G - WiFi - Sync παντα on, Ολα τα αλλα off) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 17, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2013 τι screen on στο τελος της μπαταριας ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.