Jump to content

Ξαφνικο stuttering σε συγκεκριμενα games

stereotype

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα!

Εχω την GTX650 της υπογραφης και προσφατα διαπιστωσα οτι εμφανιζεται ενοχλητικο stuttering σε 2 games, το PES 2013 και CS:GO.

Αντιθετα, σε GRID 2 , Crysis 2 και Mortal Kombat δεν εχω παρατηρησει κατι...

Μεχρι προτινος δεν ειχα ποτε τετοια θεματα, οποτε σπαζω το κεφαλι μου που μπορει να οφειλεται! :wall:

Οι drivers της nvidia ειναι οι τελευταιοι 320.18

Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη!

Μέ όλους τους drivers έχεις πρόβλημα ? ίσως πρέπει να το κάνει κάποιος move στο vga section.

Φιλε μου, δοκιμασα και με τους πιο προσφατους drivers 320.49, αλλα μια απο τα ιδια.

Να σημειωσω επισης οτι οι θερμοκρασιες της καρτας ειναι φυσιολογικοτατες.

Τι εννοεις ''move στο vga section''??

Δοκίμασε παλιούς drivers...έχεις αλλάξει κάτι άλλο στο Pc σου ? τi fps έχεις στα παιχνίδια που έχουν πρόβλημα ?

Δοκίμασε παλιούς drivers...έχεις αλλάξει κάτι άλλο στο Pc σου ? τi fps έχεις στα παιχνίδια που έχουν πρόβλημα ?

Οχι δεν εχω αλλαξει κατι. Το μονο αξιο αναφορας ειναι οτι τον μετακινησα 2 φορες μες στο καλοκαιρι με αυτοκινητο αρκετα χιλιομετρα,αλλα παιρνοντας μετρα.

60 fps σε Pro και CS:GO με Vsync.

Το παραξενο ειναι οτι στα υπολοιπα παιχνιδια που ειναι πιο βαρια, δεν εχω τετοιο προβλημα...

μήπως φταίει ο cpu ;

Φιλε μου, δεν βλεπω πως μπορει να φταιει ο CPU...Το rig της υπογραφης το εχω μονο 6 μηνες. Το προβλημα εμφανιστηκε εντελως ξαφνικα μες στο καλοκαιρι,ενω προηγουμενως ολα ηταν μια χαρα.

Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις παιδια!

Στρεσάρισε την κάρτα γραφικών και δες τι θα κάνει η κάρτα γραφικών.

Θα το δοκιμασω οπως λες.

Απο οτι φαινεται, ειναι μαλλον καποια ασυμβατοτητα που προεκυψε (δεν ξερω πως βεβαια) με τα συγκεκριμενα games, διοτι το καινουριο PES 2014 που δοκιμασα το παιζει χωρις κανενα προβλημα! 60fps χωρις stuttering

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.