skatzonis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2013 Καλησπερα! Θελω να δωσω ιντερνετ ασυρματα σε καποιον γνωστο μου. η αποσταση των δυο σπιτιων ειναι περιπου 150-200 μετρα. Θα ηθελα να μου πει οποιος ξερει σιγουρα γνωμη για το τι εξοπλισμο θα χρειαστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 Κατι ποιοτικο.. 2 κεραίες τύπου Grid για 5GHz2 Mikrotik Groove 52HPnΚαλώδιο τύπου SFTP Και λιγο διαβασμα περί RouterOS και μπορείς να κάνεις ζευξη εως και 125Mbit.Η ακόμα καλύτερα, συνδέεσαι στο Ασύρματο Μητροπολιτικο Δίκτυο Αθηνων (www.awmn.gr) στήνοντας δύο κομβους (ενα σε εσενα, ενα στον αλλον) και στέλνεις το Internet και απο εκει, αλλα ταυτόχρονα γίνεσαι μέλος ενός μεγάλου δικτύου. Πληροφορίες στο λινκ παραπάνω. Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 16, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 +1 για το hardware Που αναφέρθηκε, αν ήθελα να κανω τέτοιο δίκτυο θα πήγαινα σε αυτά και εγώ ίσως.Αλλά το βασικό στην περίπτωση σου είναι να υπάρχει οπτική επαφή τουλ. Γιατί αν δεν...δύσκολα τα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skatzonis Σεπτέμβριος 17, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2013 Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια θα το κοιταξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.