dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2013 Τις προάλλες σκεφτόμουν, οι εταιρίες που κάνουν τόσο πόλεμο στα torrents, άμα κατεβάσουν την ταινία/software και κάνουν απλά ένα edit με κανένα hex editor ώστε το πρόγραμμα/ταινία να μην δουλεύουν και seedαρουν μετά.. δεν δηλητηριάζεται με αυτόν τον τρόπο όλο το torrent? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Σεπτέμβριος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 Νομίζω υπάρχει έλεγχος με hash για τα δεδομένα από το torrent έτσι οι αλλαγές με hex editor δεν είναι δυνατές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Σεπτέμβριος 16, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 Είναι πολύ πιο πολύπλοκο και δύσκολο γιατί :1) Πρέπει να είναι πολλοί2) Να μην είναι σε black lists3) Να "ξεπεράσουν" τα SHA1 (160bytes) hashes ώστε να φαίνεται valid το κομμάτιmore ... Torrent poisoning - Wikipedia, the free encyclopedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 16, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 TADA Dexter S08E11 HDTV x264-ASAP[ettv] (download torrent) - TPB[ettv] μου λύθηκε η απορία μην κάνετε ban γιατί το torrent είναι νεκρό λόγο περιέργειας μου XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 16, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 Ρε ιεροσυλε στο Dexter βρήκες να το κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 16, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 είχε τα περισσότερα leech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.