dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2013 Τις προάλλες σκεφτόμουν, οι εταιρίες που κάνουν τόσο πόλεμο στα torrents, άμα κατεβάσουν την ταινία/software και κάνουν απλά ένα edit με κανένα hex editor ώστε το πρόγραμμα/ταινία να μην δουλεύουν και seedαρουν μετά.. δεν δηλητηριάζεται με αυτόν τον τρόπο όλο το torrent?
nucleus Σεπτέμβριος 16, 2013 #2 Σεπτέμβριος 16, 2013 Νομίζω υπάρχει έλεγχος με hash για τα δεδομένα από το torrent έτσι οι αλλαγές με hex editor δεν είναι δυνατές.
TifoziF1 Σεπτέμβριος 16, 2013 #3 Σεπτέμβριος 16, 2013 Είναι πολύ πιο πολύπλοκο και δύσκολο γιατί :1) Πρέπει να είναι πολλοί2) Να μην είναι σε black lists3) Να "ξεπεράσουν" τα SHA1 (160bytes) hashes ώστε να φαίνεται valid το κομμάτιmore ... Torrent poisoning - Wikipedia, the free encyclopedia
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 16, 2013 Author #4 Σεπτέμβριος 16, 2013 TADA Dexter S08E11 HDTV x264-ASAP[ettv] (download torrent) - TPB[ettv] μου λύθηκε η απορία μην κάνετε ban γιατί το torrent είναι νεκρό λόγο περιέργειας μου XD
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.