tzitzikas2 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2013 Καλημέρα. Εχω σύνδεση με ασύρματο μοντεμ-ρουτερ. Ενω μπαινω μια χαρα ιντερνετ (σελίδες και τορρεντ), οταν βάζω βιντεο στο youtube μετά απο λίγο κολάει το ιντερνετ σταματάει φυσικά το βίντεο και δεν μπορει να μπεί πουθενά ουτε σε σελίδες. Και αναγκαστικά κάνω επαννεκίνηση και μετά ειναι οκ. Που μπορεί να οφείλεται? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Σεπτέμβριος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2013 Μήπως τυχαίνει να χρησιμοποιείς AVG για antivirus; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzikas2 Σεπτέμβριος 15, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2013 καλησπέρα. ναι AVG εχω. αυτο κανει το προβλημα? Αν ναι πως λυνεται χωρις να αλλάξω antivirus (επειδη με εχει βολέψει, εχει και firewall) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Σεπτέμβριος 15, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2013 Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το AVG Accelerator:Άνοιξε το AVG → Options → Advanced Settings → Web Browsing protection → Online Shield → ξετίκαρε “Enable AVG Accelerator”. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzikas2 Σεπτέμβριος 16, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 το δοκίμασα και μετα επαιξα 3-4 βιντεο και δεν κολαγε το ιντερνετ. μαλλον αυτο ηταν. Σε ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 16, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 Αν συμβαινει το ιδιο με kaspersky τι γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Σεπτέμβριος 16, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 Σου κόβεται ολικά η σύνδεση κάθε φορά που μπαίνεις στο YouTube με kaspersky εγκατεστημένο; Η απλά σου γράφει "connection is untrusted";Sent from my Galaxy Note II Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 16, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 Σου κόβεται ολικά η σύνδεση κάθε φορά που μπαίνεις στο YouTube με kaspersky εγκατεστημένο; Η απλά σου γράφει "connection is untrusted";Sent from my Galaxy Note II είχα και εγώ παρόμοιο θέμα αλλά δεν υπάρχει το AVG Accelarator σε εμένα είναι το 2014 AVG,παίζει ρόλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Σεπτέμβριος 18, 2013 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 είχα και εγώ παρόμοιο θέμα αλλά δεν υπάρχει το AVG Accelarator σε εμένα είναι το 2014 AVG,παίζει ρόλο; Πιθανόν στην καινούργια έκδοση να άλλαξε το menu, για αυτό να μην το βρίσκεις: Για δοκίμασε: If you want to turn off AVG Accelerator, please follow steps below:Open the AVG program. On the Tools menu, click Advanced settings. On the left pane expand LinkScanner and then click Online Shield. Uncheck Enable Avg Accelerator Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 18, 2013 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Πιθανόν στην καινούργια έκδοση να άλλαξε το menu, για αυτό να μην το βρίσκεις:Για δοκίμασε:μπα,πουθενά δεν φαίνετε και δεν το δείχνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.