τινα Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2004 παιδια θελω να αγορασω dvd-r επειδη μου χαλασε το video μου.τι εχετε να μου προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 υπάρχει ένα φθηνό και καλό της liteonθα το βρεις εύκολα πιστεύω σε computeroμαγαζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από spc υπάρχει ένα φθηνό και καλό της liteon θα το βρεις εύκολα πιστεύω σε computeroμαγαζα Eπιτραπεζιο ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τινα Σεπτέμβριος 30, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 09:28] Eπιτραπεζιο ??? ναι θελω να το χρησιμοποιω ως video .να γραφω δηλ. εκμπομπες/ταινειες απο την τηελεοραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Μωρέ απ'όλα βγάζει η liteon, το θέμα είναι που τα βρίσκεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 30, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Eπιτραπεζιο ??? ναι και απ'οτι θυμάμαι το τελευταίο τεστ του hitech το είχε βγάλει μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.