Jump to content

αλλαγή bios στην κάρτα γραφικων

sarikas25

Recommended Posts

Μπορώ να κάνω και εγώ στο Laptop Μου αλλαγή BIOS στην κάρτα γραφικών ή είναι επικύνδηνο; :warning2:

Καλημέρα , τί σε κάνει να πιστεύεις ότι μία αλλαγή στο bios θα λύσει το πρόβλημά σου ; Είσαι σίγουρος ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις άλλες λύσεις; Πιθανόν να είναι θέμα driver/windows ή και κάποιας εφαρμογής που τρέχεις στο παρασκήνιο. Αυτό που θέλω να πω είναι πως το bios update είναι η τελευταία λύση η οποία λύνει στοχευμένα θέματα από τον κατασκευαστή. Και ναι , αν δε γίνει σωστά είναι επικίνδυνο με την λογική ότι μπορεί να καταλήξεις με μία ανενεργή κάρτα.

Από τα εργαλεία που σου έδειξε ο φίλος στην πρώτη απάντηση προτείνω να επιλέξεις την DOS έκδοση. Εννοείται πως θα κρατήσεις αντίγραφο του παλιού σου πριν κάνεις οτιδήποτε , και προτείνω να επιλέξεις bios από το site του κατασκευαστή και όχι κάποιο άλλο. Αυτά βέβαια πάντα με την προυπόθεση πως ξέρεις τί κάνεις. Καλή τύχη.

Η θερμοκρασία είναι καλή μήπως είναι επικίνδυνο αυτο?

Oχι είναι καλό, πάντως όπως έγραψε και ο dangar ψάξε καλά όλα τα άλλα και μετά δες bios.

Μπορώ να κάνω και εγώ στο Laptop Μου αλλαγή BIOS στην κάρτα γραφικών ή είναι επικύνδηνο; :warning2:

Φυσικά και μπορείς αλλά αρκεί να το έχει βγάλει ο κατασκευαστής για την επίλυση προβλήματος, αν δεν έχεις πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να το ψάξεις καν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.