The Blackjohn Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2013 Καλησπέρα.Παιδιά έχω σοβαρο προβληματάκι με το pc μου.Θα προσπαθήσω να περιγράψω ότι συμβαινει, σε ολες τις φασεις, μπας κ βγαλουμε καμια ακρη.. (που δε νομιζω...), γιατι τ α χερια μου ειναι δεμενα.( 1η φορα που δεν μπορω να βγαλω ακρη, με pc...)Οι συνήθεις ύποπτοι νομιζω ειναι οι κάτωθι:Εχω cf με δυο 2Χ7970, Mobo X79, και psu 1500W. (κ ακλοκάριστο)Ολα αγορασμένα καινουρια λιγότεροα απο 1,5 χρονο κ δούλευαν άριστα μεχρι προχθες οπου αναψα το pc και μπουταρε - εμπαινε στα win αλλα δεν εδειχνε η οθονη. Με πολλα restart, κτλ φτασαμε σε σημειο να μην μπουταρει.Έβγαλα την μια κάρτα και έπαιξε κανονικά. Εβαλα την 2η καρτα κ μια μπουταρε μια οχι κ στα win οποτε μπουταρε έβρισκε μονο 1 καρτα.Δοκίμασα σε όλες τις pci - κ τις 2 κάρτες και παίζαν οκ.Μετά έβαλα κ τις 2 καρτες και δεν ξαναμπουταρε με τιποτα, με κανεναν συνδιασμο θεσεων κ ρευματων, εως ότου έβγαλα την μπαταρία του BIOS για λιγο κ την ξαναέβαλα.Στην συνέχεια Μπούταρε με μια κάρτα κανονικότατα.Έβαλα κ την 2η καρτα, μπουταρε κανονικα, βρήκε 2 κάρτες, αλλα οχι σε cf!Έλλεγαν οι Catalysts οτι δεν ειναι συνδεδεμενα τα bridgses - οπου ηταν.Εβγαλα drvs καθαρισα, ξαναπέρασα, τιποτα, no cf....Μετα τις εβγαλα και τις εβαλα αναποδα, κ τωρα βλεπει μονο μια καρτα...Σόρρυ για το μεγάλο ποστ κ τι πολύ μπλα μπλα, αλλα δεν είναι κάτι καθημερινό... Please Help!:cry::cry::cry::cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarikas25 Σεπτέμβριος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2013 κάνε για αρχή κάτι άσχετο καμία φορά μπλοκάρει το σύστημα η ραμ κοιτάξετε λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Blackjohn Σεπτέμβριος 15, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2013 Δοκιμασα τις μνημες. Το αφησα με μια, τα ιδια. Τώρα έβαλα κ τα 4 ντιμς κ δουλευουν οκ, μιας κ εχει μπουτον η μομπο πανωτης που το παταςκ κανει αυτοματο configuration. Οι κάρτες μαλλον δουλεύουν εντάξει. Πώς μπορώ να δω ότι το τροφοδοτικο ειναι οκ? Απο bios κ softwares, δειχνει σωστα ρευματα. (με hwmonitor που εχει min k max ειναι οκ) Πως τσεκαρω οτι τα ρευματα ειναι σταθερά? :giveup::red::red: :help1::help1::help1::help1: :wall: Τώρα εχω κ τις δυο καρτες σε cf, κ μπαινει στα Win, αλλα βλεπει μονο την μια καρτα, την κάτω! Ενώ εχθές με αντιστοιχες δοκιμες, εβλεπε μονο την άνω....:hang3::hang3::help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarikas25 Σεπτέμβριος 15, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2013 Σε είναι κόπος να κάνεις ενα φορματ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Σεπτέμβριος 15, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2013 φιλε δοκιμασε εαν εχεισ ενα αλλο crossfire bridge , να δεισ μηπωσ το προβλημα ειναι εκει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarikas25 Σεπτέμβριος 15, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2013 Παίζει να είναι και αυτό δοκίμαζε αβέρτα:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss42ss Σεπτέμβριος 15, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2013 επισεις δοκίμασε να βάλεις και τα δύο cf bridges στις κάρτες αυτό ίσως λύσει το πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Blackjohn Σεπτέμβριος 19, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 επισεις δοκίμασε να βάλεις και τα δύο cf bridges στις κάρτες αυτό ίσως λύσει το πρόβλημα (Σορρυ, για την αργοπορεια, αλλά έλειπα.) Πάντα με 2 γέφυρες ήταν οι κάρτες. Έχω δοκιμασει και άλλα 2 γεφυρακια, αλλά τίποτα. Το θέμα, είναι πλέον οτι με 2 κάρτες πάνω στο mobo και με τα ρευματα τους πανω, τα win βλεπουν 1 καρτα. (Ανεξάρτητα οι κάρτες δουλεύουν) :red::help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.