The Blackjohn Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2013 Καλησπέρα.Παιδιά έχω σοβαρο προβληματάκι με το pc μου.Θα προσπαθήσω να περιγράψω ότι συμβαινει, σε ολες τις φασεις, μπας κ βγαλουμε καμια ακρη.. (που δε νομιζω...), γιατι τ α χερια μου ειναι δεμενα.( 1η φορα που δεν μπορω να βγαλω ακρη, με pc...)Οι συνήθεις ύποπτοι νομιζω ειναι οι κάτωθι:Εχω cf με δυο 2Χ7970, Mobo X79, και psu 1500W. (κ ακλοκάριστο)Ολα αγορασμένα καινουρια λιγότεροα απο 1,5 χρονο κ δούλευαν άριστα μεχρι προχθες οπου αναψα το pc και μπουταρε - εμπαινε στα win αλλα δεν εδειχνε η οθονη. Με πολλα restart, κτλ φτασαμε σε σημειο να μην μπουταρει.Έβγαλα την μια κάρτα και έπαιξε κανονικά. Εβαλα την 2η καρτα κ μια μπουταρε μια οχι κ στα win οποτε μπουταρε έβρισκε μονο 1 καρτα.Δοκίμασα σε όλες τις pci - κ τις 2 κάρτες και παίζαν οκ.Μετά έβαλα κ τις 2 καρτες και δεν ξαναμπουταρε με τιποτα, με κανεναν συνδιασμο θεσεων κ ρευματων, εως ότου έβγαλα την μπαταρία του BIOS για λιγο κ την ξαναέβαλα.Στην συνέχεια Μπούταρε με μια κάρτα κανονικότατα.Έβαλα κ την 2η καρτα, μπουταρε κανονικα, βρήκε 2 κάρτες, αλλα οχι σε cf!Έλλεγαν οι Catalysts οτι δεν ειναι συνδεδεμενα τα bridgses - οπου ηταν.Εβγαλα drvs καθαρισα, ξαναπέρασα, τιποτα, no cf....Μετα τις εβγαλα και τις εβαλα αναποδα, κ τωρα βλεπει μονο μια καρτα...Σόρρυ για το μεγάλο ποστ κ τι πολύ μπλα μπλα, αλλα δεν είναι κάτι καθημερινό... Please Help!:cry::cry::cry::cry:
sarikas25 Σεπτέμβριος 14, 2013 #2 Σεπτέμβριος 14, 2013 κάνε για αρχή κάτι άσχετο καμία φορά μπλοκάρει το σύστημα η ραμ κοιτάξετε λίγο
The Blackjohn Σεπτέμβριος 15, 2013 Author #3 Σεπτέμβριος 15, 2013 Δοκιμασα τις μνημες. Το αφησα με μια, τα ιδια. Τώρα έβαλα κ τα 4 ντιμς κ δουλευουν οκ, μιας κ εχει μπουτον η μομπο πανωτης που το παταςκ κανει αυτοματο configuration. Οι κάρτες μαλλον δουλεύουν εντάξει. Πώς μπορώ να δω ότι το τροφοδοτικο ειναι οκ? Απο bios κ softwares, δειχνει σωστα ρευματα. (με hwmonitor που εχει min k max ειναι οκ) Πως τσεκαρω οτι τα ρευματα ειναι σταθερά? :giveup::red::red: :help1::help1::help1::help1: :wall: Τώρα εχω κ τις δυο καρτες σε cf, κ μπαινει στα Win, αλλα βλεπει μονο την μια καρτα, την κάτω! Ενώ εχθές με αντιστοιχες δοκιμες, εβλεπε μονο την άνω....:hang3::hang3::help1:
darkiller Σεπτέμβριος 15, 2013 #5 Σεπτέμβριος 15, 2013 φιλε δοκιμασε εαν εχεισ ενα αλλο crossfire bridge , να δεισ μηπωσ το προβλημα ειναι εκει..
sarikas25 Σεπτέμβριος 15, 2013 #6 Σεπτέμβριος 15, 2013 Παίζει να είναι και αυτό δοκίμαζε αβέρτα:devil:
ss42ss Σεπτέμβριος 15, 2013 #7 Σεπτέμβριος 15, 2013 επισεις δοκίμασε να βάλεις και τα δύο cf bridges στις κάρτες αυτό ίσως λύσει το πρόβλημα
The Blackjohn Σεπτέμβριος 19, 2013 Author #8 Σεπτέμβριος 19, 2013 επισεις δοκίμασε να βάλεις και τα δύο cf bridges στις κάρτες αυτό ίσως λύσει το πρόβλημα (Σορρυ, για την αργοπορεια, αλλά έλειπα.) Πάντα με 2 γέφυρες ήταν οι κάρτες. Έχω δοκιμασει και άλλα 2 γεφυρακια, αλλά τίποτα. Το θέμα, είναι πλέον οτι με 2 κάρτες πάνω στο mobo και με τα ρευματα τους πανω, τα win βλεπουν 1 καρτα. (Ανεξάρτητα οι κάρτες δουλεύουν) :red::help:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.