babismix Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2013 καλησπερα παιδια.ειμαι επαγγελματιας φωτογραφος κ εχω καμερα sony z7.γραφει σε hd κ προσπαθω να την συνδεσω με τον υπολογιστη αλλα δεν την βλεπει κανενα προγραμμα,edius 6,vegas pro 11,windows movie maker.στον υπολογιστη η καμερα εχει κανει εγκατασταση κανονικα.οταν κανω ρυθμιση στην καμερα να περασει dv το vegas την βλεπει κανονικα.οταν ειναι να περασει hd μου λεει οτι πρεπει να συνδεσω την καμερα...σαν να μην υπαρχει καθολου.στον υπολογιστη ομως ειναι ενεργη η καμερα.χρειαζομαι κατι αλλο για να περναω hd αρχεια????η συνδεση της καμερας γινεται με καλωδιο firewire 1394 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Σεπτέμβριος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2013 δε καταλαβα ακριβως για πιο λογο θες να τη συνδεσεις αλλα αν θες να μεταφερεις αρχεια μπορεις να το κανεις μεσο card reader απο τη καρτα μνημης δεν ειναι απαραιτητο να τη συνδεσεις.αν δε κανω λαθος οι συνδεσεις του υπολογιστη κ της καμερας δεν ειναι εγγυημενη απο τις κατασκευαστριες εταιριες αν θυμαμαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
babismix Σεπτέμβριος 16, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 θελω να περασω απο την κασετα στον υπολογιστη γιατι η καρτα εκεινη την στιγμη εκανε διακοπη κ δεν εγραφε στο μυστηριο.αλλιως δεν εχω προβλημα.τα περναω απο την καρτα.αυτη την στιγμη ο υπολογιστης δεν βλεπει την καμερα για να περασω hd,την βλεπει μονο για dv.μηπως πρεπει να βαλω καποιο προγραμμα για hd??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 16, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 Για δες το manual τι γράφει για την περίπτωση σουSent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Σεπτέμβριος 16, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 θελω να περασω απο την κασετα στον υπολογιστη γιατι η καρτα εκεινη την στιγμη εκανε διακοπη κ δεν εγραφε στο μυστηριο.αλλιως δεν εχω προβλημα.τα περναω απο την καρτα.αυτη την στιγμη ο υπολογιστης δεν βλεπει την καμερα για να περασω hd,την βλεπει μονο για dv.μηπως πρεπει να βαλω καποιο προγραμμα για hd??? η καρτα μνημης τη ταχυτητα εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babismix Σεπτέμβριος 16, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 350x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Σεπτέμβριος 16, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 και τι μαρκα ειναι? δε νομιζω να αρκει αυτη η ταχυτητα για τοσο μεγαλη βιντεοκαμερα θα σου ελεγα νο δοκιμασεις σε 600χ η 1000χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
babismix Σεπτέμβριος 16, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 καρτη μνημης στον υπολογιστη εννοεις???η καρτα μνημης την καμερας ειναι cf κ η σονη μου εδινε 350χ.γραφει μια χαρα εκει.απλα τωρα δυο φορες μου εκανε ενα προβλημα κ πρεπει να περασω απο την κασετα.κ δεν την βλεπει ο υπολογιστης σε hd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Σεπτέμβριος 16, 2013 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 το οτι γραφει μια χαρα στη καμερα αυτο δε φτανει και εγω οταν ειχα χρησιμοποιησει μια καρτα cf στη κανον 300ντε 133χ εγραφε μια χαρα και οταν πηγα να περασω τις φοτογραφιες στον υπολογιστη η φωτογραφιες εξαφανιζοντουσαν... και δεν ηταν αυτο μονο το θεμα τα προβληματα μεταφερθηκαν και στο φοτοσοπ αφου οταν επεργαζομουν τις φωτογραφιες κολαγε το συμπαν.χριαζεσε κατι τετιο.. http://www.bestprice.gr/cat/821/memory-cards?f-1=249&o=1&mer=109 kai επισης πρεπει να ρωτησεις και αν ειναι συμβατη και με τη καμερα σου αλλιως πας σε sandisk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babismix Σεπτέμβριος 16, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 μαλλον δεν εχεις καταλαβει ποιο ειναι το προβλημα μου τωρα.η καμερα γραφει σε καρτα κ σε κασετα dv.στην κασετα τα αρχεια τα εχω κανονικα,ενω στην καρτα επειδη παρουσιασε το προβλημα δεν τα εχω.θελω να περασω τα αρχεια απο την κασετα στον υπολογιστη για να κανω το μονταζ.το προβλημα μου ειναι οτι ο υπολογιστης δεν βλεπει τα αρχεια σαν hd που εχουν τραβιχτει αλλα σαν dv.οταν συνδεω την καμερα σαν dv μπορω να περασω κανονικα τα αρχεια.σαν hd ομως δεν την βλεπει κανενα προγραμμα.στα windows ομως εναι κανονικα ενεργοποιημενη η καμερα....πως θα περασω τα αρχεια απο την κασετα στον υπολογιστη???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 16, 2013 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 Γραφει HD στην κασετα ή μονο στη μνημη?Ασε το βρηκα HVR-Z7E (HVRZ7E) : Features : United Kingdom : Sony ProfessionalFile format HDV .M2T File format DVCAM/DV .AVI (DV-AVI, type 1) or .DV (Raw-DV) Δε γραφει, εκτος και αν το εβαλες σε avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
babismix Σεπτέμβριος 16, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 γραφει hd κ στην κασετα.αυτο ειναι σιγουρο.το ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
babismix Σεπτέμβριος 16, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 File format HDV .M2T αυτο το φαρματ ειναι που γραφει στην καρτα κ στην κασετα.αυτος ειναι κωδικας της sony Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 16, 2013 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 Μηπως ομως ρυθμιστηκε να γραψει SD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babismix Σεπτέμβριος 16, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 η καμερα εχει γραψει κανοννικα σε hdv.κ στην καρτα κ στην κασετα.γι αυτο ειμαι απολητα σιγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Σεπτέμβριος 16, 2013 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 μαλλον δεν εχεις καταλαβει ποιο ειναι το προβλημα μου τωρα.η καμερα γραφει σε καρτα κ σε κασετα dv.στην κασετα τα αρχεια τα εχω κανονικα,ενω στην καρτα επειδη παρουσιασε το προβλημα δεν τα εχω.θελω να περασω τα αρχεια απο την κασετα στον υπολογιστη για να κανω το μονταζ.το προβλημα μου ειναι οτι ο υπολογιστης δεν βλεπει τα αρχεια σαν hd που εχουν τραβιχτει αλλα σαν dv.οταν συνδεω την καμερα σαν dv μπορω να περασω κανονικα τα αρχεια.σαν hd ομως δεν την βλεπει κανενα προγραμμα.στα windows ομως εναι κανονικα ενεργοποιημενη η καμερα....πως θα περασω τα αρχεια απο την κασετα στον υπολογιστη???? καλα... αμα βρεις τροπο να τα περασεις σφυρα μου και πες μου το και εμενα για να το καταλαβω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.