Jump to content

AMD64 και Διλληματα

greekfragma

Recommended Posts

greekfragma πηρα και εγω την ασους, πολυ καλη μητρικη φιλε και παιρνει πολλουυυς δισκους. Εγω θα ελεγα να την κρατησεις και να παρεις μνημη, πολυ μνημη

Aποψη

Αν εχει καποιος τα απαραιτητα $$ παει για 2Χ512 Μushkin Lv2 σε συνδιασμο με το Maximizer του Hipro κ παιζει με ~275Fsb με 2-2-2-6 κ 3,6v

Εκει δε σε πιανει ΤΙΠΟΤΑ πλεον,χρειαζετε 330++ με χαλαρα timmings για να ισοφαριστουν οι επιδωσεις.

Βεβαια τα λεφτα ειναι πολλα κ για τους περοσσοτερους θα μεινει ονειρο αυτο....

Η αλλη λυση ειναι οι TCCD ala Gskill που ειναι φτηνες κ γ@μουν για τα λεφτα τους ;)

Οσο για την Asus,ξενερωσα ασχημα με το γεγονος οτι δεν εχει επιλογη ρυθμησης για τη ταση του τσιπσετ!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!Απο κει κ περα καλουλα ειναι(αν κ Asus :p )

Γιωργακη το 1Gb θα το παρεις θες δε θες,οποτε παρτο τωρα με τις Gskill που φαινονται τεφαρικια :D

(εε περιμενε να δοκιμασεις τις δικες μου οταν ερθουν με το καλο) :D

νομιζω οτι αναφερθηκα στο οικονομικο θεμα............210 για μνημες ειναι αρκετα λεφτα για μενα.......υπαρχει και η αγορα μιας ΤΦΤ σε λιγο καιρο οποτε ''κραταω και μια πισινη''.........το οτι θα παρω τις Gskill ειναι σχεδον δεδομενο.....λέω σχεδον γιατι οσο περνανε οι μερες τοσο και περισσοτεροι τις γλυκοκοιταζουν εδω αλλα και σο εξωτερικο................

τις παραγγειλε;ς ρε βρωμιαρη?????και δεν μου πες τιποτα?????ου να μου χαθεις............το καλο της υποθεσης ειναι οτι βρηκα να στειλω τα 2 256αρια ΒΗ6 μου...........ισως σε χαμηλοτερη τιμη απο οτι θα πρεπε αλλα βαρεθηκα να περιμενω τα παζαρια.....

τσκ τσκ τσκ ...

Mon dieu τι επιπεδο αυτη η νεολερα....

Α ρε kazooo που σας χρειαζεται....

Αρχική απάντηση από SLN

τσκ τσκ τσκ ...

Mon dieu τι επιπεδο αυτη η νεολερα....

Α ρε kazooo που σας χρειαζεται....

Εεεε!Σεμνααααα....:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.