Jump to content

Dying Light

digitaltiger

Recommended Posts

Θέλω πάρα πολύ να το συνεχίσω και να το τελειώσω αλλά πραγματικά τρομάζω κάθε φορά που παίζω... ειδικά τα βράδια χέζομαι και που το σκέφτομαι να βγω έξω από safe zone...

Έχω κολλήσει γιατί μου έχουν μείνει βραδυνές αποστολές...  :blush:  :blush:  :blush:

• Like 2

Behold the most challenging and cruel face of Dying Light: The Following – Enhanced Edition.

In this new difficulty level called Nightmare Mode, we introduce XP penalties for dying, ramp up enemy strength, restrict overpowered Easter Egg weapons, and much more. The Nightmare Mode is part of the Enhanced Edition, which launches February 9th 2016.

Έγινε επεξεργασία από wolves

Δυνατο το game παντως, ειδικα αν καποιος βλεπει και walking dead ειναι ακομα καλυτερο.

Βεβαια εχω κατεβασει και ενα σπαστηρακι που σου δινει σφαιρες, χρημα κτλ γτ αλλιως δεν παλευεται με τα τσεκουρια και τα δρεπανια.. :p

• Like 1

Ρε παιδιά, έβαλα το demo στο laptop της υπογραφής για να δω αν παίζει κι ενώ από γραφικά κ framerate ήταν μέτριο, είχα πολύ μεγάλο lag στο ποντίκι. Κούναγα λίγο το ποντίκι κ μετά κουνιόταν το βλέμμα του χαρακτήρα. Χωρίς ακρίβεια δηλαδή. Λίγο δεξιά το ποντίκι, μετά λίγο ή κ πολύ δεξιά το βλέμμα.. πολύ lag... έτσι είναι ή έχω θέμα με τα γραφικά;

Το φαντάστηκα.  -_- Το'χα πάθει παλιά κ με το Payday 2 σε pc με κάρτα γραφικών της cpu. Πάει για μετά το καλοκαιράκι λοιπόν.  :(

Εδώ πώς παίζει όμως;;;;!!!

Έγινε επεξεργασία από Delijohn