Jump to content

2 φορες εγκατεστημενο λειτουργικο

Andrewk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,φιλος ειχε την φαινη ιδεα να βαλει εναν σκληρο στο pc μου για να τον κανει διαμορφωση και να του φορτωσει Windows...Bootarei win 7 απο usb stick κανει διαγραφη partition στον σκληρο του και του φορτωνει windows..Με το που λεει για restart σβηνει το pc βγαζει τον σκληρο του και φευγει κυριος..Ανοιγω εγω μετα απο λιγο το pc μου και μου εχει επιλογη λογισμικου:

Windows 7

Windows 7

Μενω παγωτο γιατι νομιζα οτι μου διεγραψε τα αρχεια του ssd..Επιλεγω την 2η επιλογη και μπαινει κανονικα...Η πρωτη βγαζει σφαλμα,πως το διορθωνω ολο αυτο(να διαγραψω το πρωτο Windows 7)???

Edit:Τελικα το ελυσα μεσω msconfig,εσβησα το 1ο windows 7,τωρα θα πρεπει να κανω κατι αλλο ή ειναι ενταξει?

Είναι εντάξει.

Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί ο φίλος σου να κάνει κάτι ανάλογο αποσύνεδεσε το καλώδιο sata από τον SSD με το λειτουργικό σου ωστε να μην μπορεί να το δει οποιοδήποτε OS/BIOS και να είσαι safe.

• 2 weeks later...
Είναι εντάξει.

Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί ο φίλος σου να κάνει κάτι ανάλογο αποσύνεδεσε το καλώδιο sata από τον SSD με το λειτουργικό σου ωστε να μην μπορεί να το δει οποιοδήποτε OS/BIOS και να είσαι safe.

Δεν είναι καλύτερο να βγάλει και το καλώδιο power του σκληρού;

Απαραίτητο δεν είναι. Η μητρική δεν θα μπορεί να ανιχνεύσει τον SSD. Καταπόνηση από το ρεύμα δεν έχει ιδιαίτερη αλλά μπορεί να το κάνει. Προσωπικά το αποφεύγω γιατί μετά είναι διπλός κόπος να κουμπώσω τα καλώδια πίσω.

Απαραίτητο δεν είναι. Η μητρική δεν θα μπορεί να ανιχνεύσει τον SSD. Καταπόνηση από το ρεύμα δεν έχει ιδιαίτερη αλλά μπορεί να το κάνει. Προσωπικά το αποφεύγω γιατί μετά είναι διπλός κόπος να κουμπώσω τα καλώδια πίσω.

Και εμένα με ζορίζουν (δε χωράει εύκολα το χέρι μου) τα καλώδια του power να τα βγάζω από τους δύο σκληρούς για να κάνω φορμάτ στον τρίτο...Θα τα αφήνω επάνω και θα βγάζω μόνο τα καλώδια για τα data

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.