strong Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2004 Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με αγορες απο το pc-memory-upgrade 1)Την αναλογια λιρας προς ευρω2)Τυχον αλλες χρεωσεις εκτος τα εξοδα αποστολης3)Η χρεωση γινεται μεσω πιστωτικης;αν ναι ειναι ασφαλες;EΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Σεπτέμβριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Περιπου 1λιρα=1.5Δες αν το site αν εχει πιστοποιηθει απο verisign αν εχει 128bit secure server και αν ναι προχωραΛογικα αλλες χρεωσεις δεν εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Σεπτέμβριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 strong το pc-memory-upgrade εχει τημες σε . για τα αλλα δεν ξερω να σου απαντησω. Α και to ωραιο avatar σου ειναι πρωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Σεπτέμβριος 29, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από SetoS [Σήμερα, στις 23:20] Α και to ωραιο avatar σου ειναι πρωτο Eχαριστω φιλε μου !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Σεπτέμβριος 29, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Και εδω σε ευρω ειναι ; http://www.crucial.com/eu/store/PartSpecs.asp?imodule=BL3264Z402&cat=RAMακουσα οτι η Ballistix 3200 παει πολυ ψηλα σε φσβ 260+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Σεπτέμβριος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από strong [Χθες, στις 22:27] Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με αγορες απο το pc-memory-upgrade 1)Την αναλογια λιρας προς ευρω2)Τυχον αλλες χρεωσεις εκτος τα εξοδα αποστολης3)Η χρεωση γινεται μεσω πιστωτικης;αν ναι ειναι ασφαλες;EΥΧΑΡΙΣΤΩ Εγω εχω ψωνισει 2 φορες μεσω πιστωτικης και ολα ενταξει.Η χρεωση που βλεπεις για το προιον ειναι σε ευρω και αν σκεφτεσαι για μνημες αν δεν κανω λαθος τα μεταφορικα ειναι 4 ευρω.Οτι γραφει επιλεγοντας ενα προιον αυτο ειναι χωρις τιποτα εξτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Σεπτέμβριος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Παραγγειλα και εγω μνημες απο pc-memory(1gb 3500ΕΒ) την προηγουμενη τεταρτη.. βεβαια κατεθεσα τα λεφτα στην τραπεζα..(+17 ευρο προμηθεια...) Σημερα μου ηρθανε και τις παραλαβα απο ελτα... Με πιστωτικη λογικα δεν πρεπει ν απληρωσεις κατι παραπανω απο την τελικη τιμη που θα σου πουν μολις τις παραγγειλεις...τα μεταφορικα ειναι γυρω στα 4 ευρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Σεπτέμβριος 30, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Eυχαριστω πολυ ρε παληκαρια θα το σκεφτω λιγο να δω και τι μνημες τελικα θα παρω γιατι δεν εχω καταληξει ακομα και τα εξοδα τρεχουν , ξερετε φροντιστηρια , σχολικα κ.τ.λ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.