Jump to content

Αγορά λάπτοπ 500 ευρώ

olanzapine

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα παιδιά! Λοιπόν, όντας καινούριος στην παρέα σας,έχω κάποιες απορίες και θα ήθελα τη βοήθειά σας αν θέλετε.

Θα ήθελα να αγοράσω λαπτοπ μέχρι το πολύ 530-540 ευρώ. Και θα ήθελα να μου πειτε την άποψη σας με κάποια που βρήκα ή να μου προτείνετε κάτι άλλο. Το θέλω για ιντερνετ,καμια ταινία και να να χρησιμοποιώ το office.

TOSHIBA SATELLITE C55-A5286 15.6'' INTEL CORE I3-3120M 8GB 750GB WINDOWS 8 SILVER - -

LENOVO ESSENTIALS G580AH 59-376866 15.6'' INTEL CORE I3-3120M 4GB 1TB NVIDIA GF GT635M 2GB FREE DOS - -

ACER ASPIRE E1-571G-33124G50MNKS 15.6'' INTEL CORE I3-3120M 4GB 500GB NVIDIA GF710M FREE DOS BLACK - -

Msystems.gr - Προϊόντα - Dell Inspiron 15 (3521) - i5-3337U - Linux - Black

DELL Inspiron 3521 I3-3217U/4GB/500GB Notebooks 14.6" - 16.7" Αγορ*ς στη Media Markt

Με ενδιαφέρει περισσότερο η αξιοπιστία ,διάρκεια ζωής .

Με την εγγύηση τι παίζει από τα καταστήματα;

Συγκεκριμένα για μοντέλο δεν θα σου μιλήσω γιατί δεν είμαι και πάρα πολύ ειδικός.

Προσωπικά για τη χρήση που το θες αν και φτάνουν τα 4GB RAM, θα έψαχνα κάτι με 8 και επίσης θα κοιτούσα η οθόνη να έχει Full HD ανάλυση (1920x1080).

Άκυρο αυτό για την οθόνη, μόλις τσέκαρα ότι ανεβάζει πολύ την τιμή

Τώρα σχετικά με τις εγγυήσεις, έχω εδώ και 3 χρόνια ένα Tosbiba και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση τους, είχε από την αρχή 3 χρόνια εγγύησης. Δύο φορές δηλαδή που του χρειάστηκα.

Μάλιστα φέτος με κάπου στα 70 ευρώ αγόρασα άλλον ένα χρόνο εγγύηση.

Επίσης αν καταλήξεις σε Toshiba τσέκαρε την εγγύηση No Matter What, μετράει πολύ, αν και δεν νομίζω ότι την έχουν όλα τα μοντέλα. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.

Συγκεκριμένα για μοντέλο δεν θα σου μιλήσω γιατί δεν είμαι και πάρα πολύ ειδικός.

Προσωπικά για τη χρήση που το θες αν και φτάνουν τα 4GB RAM, θα έψαχνα κάτι με 8 και επίσης θα κοιτούσα η οθόνη να έχει Full HD ανάλυση (1920x1080).

Τώρα σχετικά με τις εγγυήσεις, έχω εδώ και 3 χρόνια ένα Tosbiba και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση τους, είχε από την αρχή 3 χρόνια εγγύησης. Δύο φορές δηλαδή που του χρειάστηκα.

Μάλιστα φέτος με κάπου στα 70 ευρώ αγόρασα άλλον ένα χρόνο εγγύηση.

Επίσης αν καταλήξεις σε Toshiba τσέκαρε την εγγύηση No Matter What, μετράει πολύ, αν και δεν νομίζω ότι την έχουν όλα τα μοντέλα. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.

Και εγώ έψαχνα για υψηλότερη ανάλυση αλλά δεν βγαίνουν τα λεφτά !

Το e-shop δεν αναφέρει κάτι για εγγύηση No Matter What άρα δεν έχει λογικά ...

Τι προβλήματα αντιμετώπισες με τον υπολογιστή σου ;

Και εγώ έψαχνα για υψηλότερη ανάλυση αλλά δεν βγαίνουν τα λεφτά !

Το e-shop δεν αναφέρει κάτι για εγγύηση No Matter What άρα δεν έχει λογικά ...

Τι προβλήματα αντιμετώπισες με τον υπολογιστή σου ;

Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο την IDEAL (επίσημη αντιπρόσωπος της Toshiba στην Ελλάδα) και να ρωτήσεις αν με κάποια έξτρα λεφτά μπορείς να αγοράσεις την No Matter What.

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπισα, κάπου στον πρώτο χρόνο μου χάλασαν κάτι κουμπιά από το πληκτρολόγιο και μου έκανα πλήρη αντικατάσταση πληκτρολογίου και κάπου στο τέλος των τριών χρόνων μερικές φορές η οθόνη πάγωνε και έβγαζε κάτι γραμμές τύπου Matrix το πήγα και μου είπαν ότι μου αντικατέστησαν την μητρική :p

Αλλά μη σε φοβίζει τόσο γιατί δεν θα έλεγα ότι κάνω απλή χρήση στα λαπτοπ μου τα υπερλειτουργώ, οπότε λογικό να χαλάνε :whistle2:

Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο την IDEAL (επίσημη αντιπρόσωπος της Toshiba στην Ελλάδα) και να ρωτήσεις αν με κάποια έξτρα λεφτά μπορείς να αγοράσεις την No Matter What.

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπισα, κάπου στον πρώτο χρόνο μου χάλασαν κάτι κουμπιά από το πληκτρολόγιο και μου έκανα πλήρη αντικατάσταση πληκτρολογίου και κάπου στο τέλος των τριών χρόνων μερικές φορές η οθόνη πάγωνε και έβγαζε κάτι γραμμές τύπου Matrix το πήγα και μου είπαν ότι μου αντικατέστησαν την μητρική :p

Αλλά μη σε φοβίζει τόσο γιατί δεν θα έλεγα ότι κάνω απλή χρήση στα λαπτοπ μου τα υπερλειτουργώ, οπότε λογικό να χαλάνε :whistle2:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες !

Για την δουλειά που το θέλω μου αρκεί η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ή πρέπει να κοιτάξω για ανεξάτητη ;

Πάρε κάτι με Core i3 3217U/3227U. Δεν χρειάζεσαι ανεξάρτητη GPU.

Dell, Lenobo, Toshiba

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Εσύ τι θα έπαιρνες ;

Δεν φαίνεται κακό , αλλά με την εγγύηση,service τι γίνεται;

• 2 weeks later...

Επειδη την δευτερα θα γινει η αγορα , ειμαι τελίκα ανάμεσα σε αυτά τα 2 :

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/124207-dell-inspiron-3521

Αναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManager

Ποιο προτείνετε ;

Επειδη την δευτερα θα γινει η αγορα , ειμαι τελίκα ανάμεσα σε αυτά τα 2 :

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/124207-dell-inspiron-3521

Αναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManager

Ποιο προτείνετε ;

Το 2ο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.