Tomahawk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2013 Πριν αρκετούς μήνες πήραν οι δικοί μου μια Panasonic Plasma 42άρα 3d. Πολύ vfm τηλεορασουλα αλλά το media player της είναι απαράδεκτο και έχουν βαρεθει το βαλε-βγάλε laptop ειδικά τώρα που εγώ είμαι στρατο. Οπότε λέω με τη sis να τους πάρουμε ένα media player να ηρεμήσουν οι άνθρωποι!Η τηλεόραση είναι 3d, βρήκα συμβατα γυαλιά από LG που κάνουν 18€ και εφόσον κάνουμε μια τέτοια κίνηση ας τη κάνουμε σωστά!Το θεματάκι όμως είναι αν αξίζουν τα 3d που κυκλοφορούν στο θείο, θα βλέπονται ή θα στραβωθουν οι ανθρωποι;Αναπαράγουν όλα τα media players τα 3d εργακια; Αν όχι τι κοιτάω;Στάλθηκε από το Xperia Neo V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Σεπτέμβριος 13, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 Αν είναι παθητικά τα γυαλιά δεν θα έχεις θέμα. Στην δική μου LG αν πετύχω 3D ταινία τότε απλά πατώντας την λειτουργία 3d από την tv είμαι ΟΚ (συνήθως Side By Side είναι η εικόνα). Αν η συσκευή αναπαραγωγής είναι 3d τότε κάνει την αλλαγή αυτή αυτόματα. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα με τους υπότιτλους. Θέλουν κεντράρισμα στο srt αρχείο για να φαίνονται σωστά. Γενικά εκτός των 3d blu ray τα πράγματα είναι λίγο ζορικά για έτοιμη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Σεπτέμβριος 13, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 Για 3D και σωστούς υπότιτλους δες TwinDigital.gr[MENTION=38]Vadergr[/MENTION] :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 13, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 Εγώ έχω αυτο Western Digital Hard Drives, Network Drives, Media Players παίζει μια χαρα 3d με υπότιτλους απο το θείο. Εχει και σκληρό 1Τ αλλα υπάρχει και χωρίς το σκληρο νομίζω. Για τους υπότιτλους υπάρχει πρόγραμμα που σου κάνει το srt αρχείο 3D υπότιτλο αλλα τώρα δεν έχω pc για να στο δείξω, θα το βρω και θα σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 13, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 Για 3D και σωστούς υπότιτλους δες TwinDigital.gr[MENTION=38]Vadergr[/MENTION] :baby:Πολύ σωστά ειπες να κοιτάξει εκει.Εκτος απο τα "απλα" side by side (aka sbs) που κυκλοφορούν , τις remuxed 3d.mkv τις παίζει καλά μόνο η τελευταία σειρά της med8er.Το med600x3d ειναι απόλυτο value for money. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Σεπτέμβριος 13, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 Η τηλεόραση είναι αύτη Panasonic TX-P42UT50 και τα συμβατά γυαλιά, Samsung SSG-4100GB...Ο Media Matchbox θα παίζει; Ή πρέπει να πάμε σε λύση με 1186 chipset μόνο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Σεπτέμβριος 17, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2013 Έχουμε καμία πρόταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.