ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2013 έχουμε και λέμε έχω εγώ και η αδερφή μου αυτό το blog (.blogspot.gr) για το χωριό μας (γιατί το κάνουμε γιατί έτσι γουστάρουμε για το κέφι και το μεράκι) ουδέν δεν έχει ζητηθεί από κάποιον επιχειρηματία στην περιοχή μας λεφτά για την διαφήμιση της επιχείρησής του .φέτος που επισκεφθήκαμε το χωριό μαζέψαμε υλικό ώστε κάποια στιγμή να φτιαχτεί και το website που υπάρχει από το 2005 .στο διαταύτα ένας ... (πανάθεμά τον είναι και σόι μου) ανακάλυψε πέρυσι το internet οπότε στέλνει ένα μύνημα γιατί στο website δεν υπάρχει η ξενοδοχειάρα μου .... (γιατί το 2005/2006 δεν είχες φτιάξει το ξενοδοχείο !) και έρχεσαι το 2012 ..... ότι να νε με άλλα λόγιατώρα που ανεβήκαμε στο χωριό πήγαμε αλλά δεν βρήκαμε τούτον βρήκαμε τον μικρό αδερφό όπου του εξηγήσαμε κλπ κλπ κλπ και κατάλαβε μια χαρά ....εχτές λάβαμε ένα μύνημα στο mail μας το οποίο έλεγε......Να μην διανοηθειτε και τολμησετε να βαλετε τωρα η στο αμεσο μελλον φοτογραφιες η να κανετε αναφορα στην επιχειρηση μου να ξερετε πως θα κινηθω για πνευματικα δικαιωματα. Δεν σας δινω την αδεια και την συγκαταθεση για κατι τετοιο.Καλο βραδυεντωμεταξύ δεν ξέρω πως το έχει δέσει σκοινί κορδόνι ότι μας πληρώνουν οι άλλοι, απλά f@ck logickωραία που θέλω να καταλήξω εφόσον οι φωτογραφίες μου είναι από εξωτερικό χώρο στην πλατεία του χωριού αλλά τυχαίνει να υπάρχει σε μια γωνιά το μαγαζί του με την επωνυμία του (παλιά είχε πιο ωραία ταμπέλα) μπορώ να βάλω τις φωτογραφίες η θα με μηνύσει ?ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήρεμα !
Wizard! Σεπτέμβριος 13, 2013 #2 Σεπτέμβριος 13, 2013 Όπως σου είπα και πριν, μίλα με αυτούς:The Data Protection NewsΑυτό ακριβώς κάνουν. Internet, δικαιώματα, εισπρακτικές, κλπ.
billpeppas Σεπτέμβριος 13, 2013 #3 Σεπτέμβριος 13, 2013 Δημόσιος χώρος, δεν παραβίασες ιδιωτικό χώρο, βάζεις την φωτογραφία δίχως το παραμικρό πρόβλημα και αφήνεις τον βλάχο να φοβερίζει ( δεν έχει κάποιο νομικό δικαίωμα επ' αυτού από όσο γνωρίζω, ζήτα επιβεβαίωση και από κανά [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] ) [ σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει btw ] Πειράχτηκε που δεν έχεις βάλει ακόμα στην λίστα την κωλοταβέρνα του ο βλάχος και κάνει σαν το παιδάκι που του πήρανε την καραμέλα. Να κινηθεί πες του για τα πνευματικά δικαιώματα ( που δεν έχει ) και να μην ξεχάσει να δώσει τα λεφτά στην ΑΕΠΙ για την αναπαραγωγή μουσικής σε επαγγ. χώρο όπως υποχρεούται
Wizard! Σεπτέμβριος 13, 2013 #4 Σεπτέμβριος 13, 2013 ...και να μην ξεχάσει να δώσει τα λεφτά στην ΑΕΠΙ για την αναπαραγωγή μουσικής σε επαγγ. χώρο όπως υποχρεούταιΚαλά, σιγά μην δεν του έχει χτυπήσει την πόρτα η ΑΕΠΙ. Εδώ πλέον χτυπάει κομμωτήρια, ΣΜ, καταστήματα ρούχων, οτιδήποτε παίζει μουσική...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 13, 2013 Author #5 Σεπτέμβριος 13, 2013 αν δεί κάποιος τον τσάκωνα πείτε του ότι τον γυρεύω !!!
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 13, 2013 #6 Σεπτέμβριος 13, 2013 Καλά, σιγά μην δεν του έχει χτυπήσει την πόρτα η ΑΕΠΙ. Εδώ πλέον χτυπάει κομμωτήρια, ΣΜ, καταστήματα ρούχων, οτιδήποτε παίζει μουσική...και όχι μόνο. έχουν μπει σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικης ( χώρος εργασίας δεν έχει σχέση με πελάτες) και τους έγραψαν για το τρανζίστορ.
Wizard! Σεπτέμβριος 13, 2013 #7 Σεπτέμβριος 13, 2013 και όχι μόνο. έχουν μπει σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικης ( χώρος εργασίας δεν έχει σχέση με πελάτες) και τους έγραψαν για το τρανζίστορ.Πρόσφατα βρέθηκα σε αστικό εφετείο και οι 8/10 υποθέσεις ήταν "ΑΕΠΙ κατά Χ"Περιέργως δε δικάστηκε καμία... Δεν ξέρω τι έγινε, διακανονισμός, συμφωνία, κλπ.Μιλάμε για χειρίστου είδους ανθρωπάρια...
PetrosD Σεπτέμβριος 13, 2013 #8 Σεπτέμβριος 13, 2013 Γιατί δεν κάνει μια χαριτωμένη photoshopιά να εξαφανίσεις την πινακίδα του από τη φωτογραφία και να τη βάλεις κανονικά στη σελίδα σου;
billpeppas Σεπτέμβριος 13, 2013 #9 Σεπτέμβριος 13, 2013 και αυτό που λέει ο PetrosD μια χαρά ιδέα ( να την βελτιώσω προτείνοντας στην ταμπέλα του βλάχου να κάνεις photoshop και να γράψεις την λέξη ΛΑΜΑΚΑΣ )
salde Σεπτέμβριος 13, 2013 #10 Σεπτέμβριος 13, 2013 Α ρε μεγάλη Φωκίδα, εκεί πάρα πέρα είναι η Πενταγιού με την Μαρία την Πενταγιώτισσα που σφάζονται παλικάρια στα πόδια της; Κάνε κάνα Photoshop και σβηστον, εξαφάνισέ τον όπως σου λένε. Δεν αξίζει να έχεις πλακώματα για τέτοια αν και δεν θα έχεις νομικό πρόβλημα αλλά αν ο άλλος είναι ταραμάς κι έχει χρόνο και διάθεση μπορεί να σου δημιουργεί κάθε τρεις και λίγο ιστορίες. Θα τις χάνει αλλά θα χάνεις κι εσύ χρόνο. Αν πάλι δε θέλεις να αλλάξεις την φωτογραφία της πλατείας δεν θα έχεις πρόβλημα.Τα email που σου στέλνει και τυχόν σχόλια κλπ στο blog σώζε τα, έχει πλάκα το τυπάκι και αν συνεχίσει να λέει ιστορίες πως τα πιάνετε κλπ είναι και στα όρια της δυσφήμισης (συν καμιά εξύβριση που παίζει να την έχει εύκολη).Επίσης *εσύ* όταν γράφεις δημόσια περί αυτού δεν θα χρησιμοποιείς εκφράσεις (μπουρτσόβλαχος κλπ). Θα είσαι Άγγλος Λόρδος. Ο bill είναι άγριος cowboy, έχει και πυρηνικά οπότε μπορεί να γράφει εκφράσεις κι αν τον πάρεις και στα μέρη σου θα σου χτυπήσει και κανένα αγριογούρουνο να φάμε.Από το quote του μηνύματος που σου έστειλε, σβήσε εδώ το όνομα του χωριού γιατί μάλλον κάνει searches με αυτό, δε χρειάζεται να διαβάσει τι γράφουμε.
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 13, 2013 Author #11 Σεπτέμβριος 13, 2013 λήφθηκαν υπόψην αυτά που είπες salde αλλα και η χαζομάρα έχει όρια
wolves Σεπτέμβριος 13, 2013 #13 Σεπτέμβριος 13, 2013 ο νομος για τη φωτογραφιση ιδιωτικων κτιριων εχει καπως ετσι: (τουλαχιστον πριν 3 χρονια ετσι ηταν)Επιτρέπεται η φωτογράφιση ιδιωτικού κτηρίου από δημόσιο χώρο. Δηλαδή, μπορεί να φωτογραφίσουμε το κτήριο, ή κάτι όμορφο (διάκοσμος, λεπτομέρεια κτλ) από το δρόμο, χωρίς να εισέλθουμε στο προαύλιο του σπιτιού. Να ληφθεί υπόψη ότι, δεν επιτρέπεται ανατύπωση και δημοσίευση χωρίς άδεια του δημιουργού. Δημιουργός δεν είναι ο ιδιοκτήτης του κτηρίου αλλά ο αρχιτέκτονας που το σχεδίασε, εκτός εάν του έχει εκχωρήσει τα δικαιώματα.οταν βρω το ακριβες κειμενο θα το ποσταρω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.