Jump to content



Αγορά νέου λαπτοπ


matthew.dmg

Recommended Posts

Το πρωτο λενοβο δεν το κοιταω γιατι ξεφευγω πολυ απο τον προυπολογισμο.οποτε απ αυτα μαλλον θα προτεινω το dell.

και να μην εχει προκειται να εχει καποιο προβλημα στην καθημερινη δουλεια που θα κανει;δεν προκειται να ασχολειται με κατι ιδαιτερο που να απαιτει την χρηση διαδικτυου

Θελουμε Sata 3, USB 3.0, SSD κλπ με 100ρι δικτυο???

σκεψου το λιγο

1080p οθονη ε! μεγεθος 16"-17" πιο μικρη θα κουραζει

1080p οθονη ε! μεγεθος 16"-17" πιο μικρη θα κουραζει

Έχει τόσο μεγάλη διαφορά το 15.6'' από το 16'';

Γιατί Full HD θέλω και εγώ, αλλά 17'' δεν θέλω να αγοράσω.

Παίδες ενδιαφέρομαι κι εγώ για αγορά καινούριου laptop και το budget μου είναι περίπου 700€. Αυτό εδώ το Asus πώς σας φαίνεται; Asus A56CB-XX175H (i7-3537U/4GB/500GB) | Skroutz.gr

Το θέλω κυρίως για απαιτητική χρήση internet και γραφείου, με πολλά tabs, πολλά προγράμματα ανοιχτά, hd ταινίες και μία στο τόσο κάποιο ελαφρύ indie ή retro παιχίδι έως κανένα (γι'αυτό το σκοπό σκοπεύω να αγοράσω PS4). Θα το χρησιμοποιώ τόσο στο σπίτι όσο και στο πανεπιστήμιο όπου θα το παίρνω μαζί μου. Θα μου πείτε ότι γι'αυτό το σκοπό καλύτερα να κοιτάξω κάποιο business laptop όπως αυτό Dell Latitude E5530 (i5-3230M/4GB/500GB/Linux) | Skroutz.gr ή κάποιο ultrabook όπως αυτό Asus VivoBook S500CA-CJ068H (i7-3537U/4GB/500GB + 24GB SSD) | Skroutz.gr με καλύτερη ποιότητα κατασκευής, αλλά ρε γαμώτο δεν μου πάει να δώσω 700€ και να μην έχω dedicated κάρτα γραφικών. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην ποιότητα κατασκευής πχ μεταξύ του Asus και του Dell Latitude που να δικαιολογεί την παντελή έλλειψη μιας αξιοπρεπούς κάρτας γραφικών; Επίσης με ανησυχεί η ενδεχόμενη διαφορά στις επιδόσεις ανάμεσα στο notebook Asus που ανέφερα και στο ultrabook.

Οποιαδήποτε συμβουλή ευσπρόδεκτη!

Έχει τόσο μεγάλη διαφορά το 15.6'' από το 16'';

Γιατί Full HD θέλω και εγώ, αλλά 17'' δεν θέλω να αγοράσω.

Το laptop της υπογραφής μου εχει 16,5". Εγω τουλαχιστον με πιο μικρη οθονη θα επρεπε να κατσω πιο κοντα.

Μπορει και να μην ειχα και το numpad δεξια ενσωματωμενο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.