Jump to content

Αγορά νέου λαπτοπ

matthew.dmg

Recommended Posts

Γεια σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούργιο λάπτοπ και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο...

Γενικά το χρειάζομαι για σχεδιαστικά προγράμματα (τύπου Autocad, 3dsMax, Rhino) και για επεξεργασία φωτογραφίες και σπανιότερα βίντεο.

Για την ώρα κοιτάζω αυτό

Lenovo IdeaPad Y510p

Το έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι καλό;

Γενικά σε τιμή κάπου εκεί θέλω να κινηθώ.

Ευχαριστώ πολύ!!!:laughing:

ΥΓ. Πιστεύετε ότι αξίζει να κάνω την υπέρβαση και να πάω για Apple Macbook Pro 15αρι με Retina;

βασικα δε βλεπω να υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη τη τιμη και μαρκα εκτος απο αυτο που βρηκα Fujitsu LifeBook NH532 (i7-3630QM/8GB/1TB) | Skroutz.gr αρα ναι ειναι πολυ καλη επιλογη... οστοσο καποτε υπηρχαν τετοια λαπτοπ με επεξεργαστη core i7 με 800ε τωρα δε βλεπω κατι σε αυτη τη τιμη εχουν ανεβασει τις τιμες πολυ

αλλα βρηκα τελικα εγω θα σου ελεγα να παρεις αυτο.... αν το βρεις.. http://www.skroutz.gr/s/3723385/Toshiba-Satellite-P50-AST2NX2-i7-4700MQ-12GB-1TB.html γιατι δε ξερω τι παιζει με αυτο το μαγαζι που λεει

Με το MBPr 15 δούλεψα για μια μέρα σε μηχάνημα συνάδελφου.. Τρομερό μηχάνημα.. ειδικά για αυτό που θες να κάνεις.. Η retina είνα απίστευτη και το μηχάνημα τραβάει πολλά. Αλλά πολύ ακριβό το άτιμο ακόμα και με εκπτωση 15% θέλει πολύ καλό budget.

Κωδ. Αριθμός: # 10990

Αυτό το μοντέλο προστέθηκε στον κατάλογο μας στις: 17/08/2013

Διαθεσιμότητα Προϊόντος: Αναμένεται Σύντομα

γραφει στο site

Το είδα μετά το Υ510p και μίλησα με το MGManager και μου είπαν θα το φέρουν κάπου στις 20 Σεπτέμβρη και σε διάφορα site που διάβασα κριτικές λένε τα καλύτερα.

Οπότε σκέφτομαι σοβαρά να πάω να το τσιμπήσω μόλις βγει.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αν έχει ξεχωριστό SSD ή αν απλά ο δίσκος είναι Hybrid. Σε ερώτηση που έκανα στο μαγαζί μου είπαν ότι είναι mSata, αλλά δεν τους είδα και πολύ σίγουρους, γιατί όταν τους ρώτησα τι παίζει με τις κάρτες γραφικών στην αρχή μου είπαν ότι είναι 2 κάρτες του 1GB και όχι 2 των 2GB. Και σε ένα site με κριτικές που διάβαζα είπαν διάφοροι ότι τελικά δεν είναι mSata, αλλά Hybrid. Όπως και να έχει λέω να περιμένω πρώτα να έρθει και μετά να πάω από εκεί να δω τι παίζει.

Τώρα είδα στο skroutz ότι το πουλάει και το e-lenovo.gr και λέει ότι ο δίσκος είναι Hybrid

βασικα δε βλεπω να υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη τη τιμη και μαρκα εκτος απο αυτο που βρηκα Fujitsu LifeBook NH532 (i7-3630QM/8GB/1TB) | Skroutz.gr αρα ναι ειναι πολυ καλη επιλογη... οστοσο καποτε υπηρχαν τετοια λαπτοπ με επεξεργαστη core i7 με 800ε τωρα δε βλεπω κατι σε αυτη τη τιμη εχουν ανεβασει τις τιμες πολυ

αλλα βρηκα τελικα εγω θα σου ελεγα να παρεις αυτο.... αν το βρεις.. Toshiba Satellite P50-AST2NX2 (i7-4700MQ/12GB/1TB) | Skroutz.gr γιατι δε ξερω τι παιζει με αυτο το μαγαζι που λεει

Καλό το Fujitsu, αλλά θέλω Full HD οθόνη.

Όσο για το Toshiba, είναι πολύ καλό και εδώ και 3 χρόνια έχω Toshiba και είμαι και πολύ ευχαριστημένος από το service τους, αλλά με χάλασε λίγο η κάρτα γραφικών...

Με το MBPr 15 δούλεψα για μια μέρα σε μηχάνημα συνάδελφου.. Τρομερό μηχάνημα.. ειδικά για αυτό που θες να κάνεις.. Η retina είνα απίστευτη και το μηχάνημα τραβάει πολλά. Αλλά πολύ ακριβό το άτιμο ακόμα και με εκπτωση 15% θέλει πολύ καλό budget.

Αυτό σκέφτομαι και εγώ... Είναι άλλο ένα χιλιάρικο! Πάει στα 2200...

αλλα βρηκα τελικα εγω θα σου ελεγα να παρεις αυτο.... αν το βρεις.. Toshiba Satellite P50-AST2NX2 (i7-4700MQ/12GB/1TB) | Skroutz.gr γιατι δε ξερω τι παιζει με αυτο το μαγαζι που λεει

Επίσης το γεγονός ότι το μοντέλο δεν το έχει το site της Toshiba στην Ελλάδα σε συνδυασμό με το ότι ούτε εγώ ξέρω τι παίζει με το μαγαζί, δεν νομίζω ότι το λες και πολύ καλό! :whistle2:

Τουλάχιστον το lenovo μπορεί να μην υπάρχει στο site της lenovo.gr, αλλά το πουλάει το MGmanager, οπότε μια σιγουριά την έχω :p

σορρυ για το thread hijack αλλα ψαχνω και γω λαπτοπ για μια φιλη που περασε αρχιτεκτονικη και λογικα θα ασχολειται με τα ιδια προγραμματα.το budget ειναι γυρω στα 1000ε.απο μια αναζητηση που εκανα εγω βρηκα αυτο σαν καλυτερη επιλογη.εχετε να προτεινετε κατι αλλο καλυτερο;

και να μην εχει προκειται να εχει καποιο προβλημα στην καθημερινη δουλεια που θα κανει;δεν προκειται να ασχολειται με κατι ιδαιτερο που να απαιτει την χρηση διαδικτυου

σορρυ για το thread hijack αλλα ψαχνω και γω λαπτοπ για μια φιλη που περασε αρχιτεκτονικη και λογικα θα ασχολειται με τα ιδια προγραμματα.το budget ειναι γυρω στα 1000ε.απο μια αναζητηση που εκανα εγω βρηκα αυτο σαν καλυτερη επιλογη.εχετε να προτεινετε κατι αλλο καλυτερο;

To Dell είναι πάρα πολύ καλό, αλλά ειδικά για φοιτητή, που συνήθως έχει και απαιτήσεις φορητότητας, δεν ενδείκνυται. Άλλωστε, ένα laptop που ζυγίζει σκέτο 3,3kg, δεν είναι πλέον laptop αλλά desktop replacement. Θα της συνιστούσα να πάρει ένα σχετικά ελαφρύ 15άρι με Intel i5, αυτόνομη κάρτα γραφικών και τσάντα, συνδυασμένο με μια 23άρα full HD οθόνη, στην οποία θα μπορεί να το συνδέει ακόμη και εν θερμώ με ένα καλώδιο hdmi, και θα της μείνουν και ρέστα για ένα ταμπλετάκι για σερφάρισμα και διάβασμα.

για να μπορει να κανει ανετα δουλεια απο τι καρτα γραφικων και πανω πρεπει να χει;εχει καμια διαφορα amd/nvidia;

Δεν χρειάζεται καν να έχει κάρτα γραφικών. Με ένα laptop του 500αρικου με i5 είναι μια χαρά.

Επειδή φοιτητής αρχιτεκτονικής είμαι και εγώ, θα πρότεινα σίγουρα όχι 17αρι, γιατί είναι βαρύ και θα πρέπει να το κουβαλάει πολύ συχνά στη σχολή.

Από εκεί και πέρα αφού μπορεί να διαθέσει χιλιάρικο και επειδή στο πρώτο έτος πολύ βαριές δουλειές δεν θα κάνει, αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και πιο βαριές και σίγουρα το παίρνει να το κρατήσει 3-4 χρόνια, θα πρότεινα να πάρει i7, με 8αρα RAM, Full HD ανάλυση οθόνης και 2αρα κάρτα γραφικών Nvidia.

Εγώ πάντως αυτό θα έκανα.

Επίσης αν πάρει τσάντα, μην πάρει ταχυδρόμου να πάρει πλάτης!

https://www.skroutz.gr/s/2859714/Toshiba-Satellite-P855-33U-i7-3630QM-8GB-1TB.html

https://www.skroutz.gr/s/3216923/Dell-Inspiron-15R-5521-i7-3537U-8GB-1TB-1920x1080.html

αρα ειμαι αναμεσα σ αυτα τα 2;απο review στις gpu που ειδα η nvidia ειναι λιγο καλυτερη αλλα το τοσιμπα χανει στην αναλυση οθονης.τι ειναι καλυτερο απο τα 2;

Για να καταλήξεις κάπου πιο γρήγορα εφόσον μιλάμε για αρχιτέκτονα επικεντρώσου πρώτα στα 1920x1080, ασχετα αν θα εχει και εξωτερική σπίτι, θα ειναι τεραστια βοηθεια σε σχεση με οτιδηποτε αλλο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.