JiMk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2004 Την Δευτέρα 4/10/2004 θα έρθω στη Λάρισα, είναι κανένας Λαρισαίος να πιούμε καφεδάκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 :OT: Ελα και στην Πατρα για καφεεεεεε, υπουργεεεεε, υπουργεεεε-εεεε-εεεεΣορυ αλλα μου ξεμεινε απο τα φοιτητικα μου χρονια.... Α ρε Αρσενη...2 μηνες καταληψη ολο το πανεπιστημιο....μονο το κ#%@%-Χημικο εκανε 1 βδομαδα!! :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 29, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 ΛοΛ ρε συ που να σας προλάβω όλους ( 3χέρια έχω ), πάντως μετά έχει σειρά η Κρήτη, απο Χανιά ξεκινάω όπου θα μείνω ΠΟΛΛΕΣ μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Χθες, στις 23:16] ΛοΛ ρε συ που να σας προλάβω όλους ( 3χέρια έχω ), πάντως μετά έχει σειρά η Κρήτη, απο Χανιά ξεκινάω όπου θα μείνω ΠΟΛΛΕΣ μέρες :devil: :devil: :devil: Έλα Ηράκλειο και θα σε βάλουμε στη πυρά. :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 LOL! Θα κοψουμε κ εισητηρια ? Aμα κατσεις μεχρι Παρασκευη παντως θα σε κανω μια τσαρκα στη νυχτα μας :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 30, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 01:10] LOL! Θα κοψουμε κ εισητηρια ? Aμα κατσεις μεχρι Παρασκευη παντως θα σε κανω μια τσαρκα στη νυχτα μας :baby: θα νυχτοπερπατήσουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Σεπτέμβριος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk ΛοΛ ρε συ που να σας προλάβω όλους ( 3χέρια έχω ), πάντως μετά έχει σειρά η Κρήτη, απο Χανιά ξεκινάω όπου θα μείνω ΠΟΛΛΕΣ μέρες οταν ερθεις στα χανια πες το μου να τα πουμε λιγο :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk θα νυχτοπερπατήσουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 30, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 σε λιγο θα μας ζητας και λεφτα ρε τζιμακο ετσι πως πας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 30, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 loooooooool zyx Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Οκτώβριος 1, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 ελα Ξυλοκαστρο , θα σε περιμενω εγω και ο Οδυσσέας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.