Andrewk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2013 Καλησπέρα σας,Φίλος εκανε format στο laptop του και εχει θεμα με τους drivers..Δεν αναγνωριζε ethernet ουτε wlan κτλπ..Μπηκαμε στο επισημο site και κατεβασαμε drivers για το ethernet και επεξε..Κατεβασαμε απο Ati το προγραμμα που κατεβαζει drivers αλλα δειχνει οτι δεν υποστηριζετε απο το συστημα ενω εχει καρτα Ati.Υπαρχει καποιος τροπος να περασουμε τελευταιους drivers τουλαχιστον για καρτα γραφικων??Το laptop ειναι το το SATELLITE C855-1ED..Η σελιδα της εταιριας Satellite C855-1ED - Toshiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 12, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 toshiba-tro.de Εκει παντα εγω εβρισκα οτι εψαχνα. Για δες το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Σεπτέμβριος 12, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 Μπορει να μου στειλει καποιος το τελευταιο driver για το sata(Δεν ξερω ποιον να κατεβασω απο την Intel)??(Για καλυτερα bench στον ssd που θα μπει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 12, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται καν να το βαλεις αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Σεπτέμβριος 12, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 Λοιπον κατεβασα μια χαρα drivers της καρτας απο toshiba-tro.de και μου δειχνει VGA standard display driver και οχι AMD Radeon™ HD 7610M...Καμια λυση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 12, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 Τι λειτουργικο του εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Σεπτέμβριος 12, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 win 7 Ultimate 64bit...Απο οτι βλεπω ειναι γνωστο προβλημα αλλα δεν βρισκω λυση...Edit:Περασα τους beta drivers και την αναγνωρισε..[MENTION=43]icy20[/MENTION] Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.