Jump to content

Gtx570 χωρίς εικόνα!!!

tsakali

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν έχω την gtx570 τις palit, κάποιες φορές ανοίγω τον υπολογιστή κ δεν δίνει καθόλου εντολή στην οθόνη!!! Κάποιες φορές!!! Ενώ όταν ανοίξει δεν έχει κανένα θέμα κ stress κ τα πάντα.

Σαν λύση διορθώνετε με το που βγάλω όλα τα ρεύματά από το pc κ μετά από 5 λεπτά όλα ok.

Λοιπόν? Τι λέτε?

Να σημειώσω πως έχω εγγύηση αν χρειαστεί να φύγει απλά φοβάμαι γιατί δεν το κάνει πάντα!!! :confused:

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

όρμα για να την αλλάξεις εφόσων έχεις εγγύηση και ΜΗΝ κάνεις τίποτα άλλο.

:cool:

πολύ φοβάμαι πως θα την κρατήσουν στο μαγαζί για μια δυο εβδομάδες μέχρι να το καταγράψουν (να το κάνει κ σε αυτούς) κ μετά να το στείλουν στην εταιρία!!!

Εσείς που είστε μέσα στα πράγματα, το παλικάρι του service δεν μπορεί να μου την βγάλει dead κ να δώσει είτε πίστωση είτε αντικατάσταση να γλιτώνουμε μια ώρα αρχύτερα?? :computer:

Εσείς που είστε μέσα στα πράγματα, το παλικάρι του service δεν μπορεί να μου την βγάλει dead κ να δώσει είτε πίστωση είτε αντικατάσταση να γλιτώνουμε μια ώρα αρχύτερα??

Για σπάσε και ξαναρίξε...

πολύ φοβάμαι πως θα την κρατήσουν στο μαγαζί για μια δυο εβδομάδες μέχρι να το καταγράψουν (να το κάνει κ σε αυτούς) κ μετά να το στείλουν στην εταιρία!!!

Εσείς που είστε μέσα στα πράγματα, το παλικάρι του service δεν μπορεί να μου την βγάλει dead κ να δώσει είτε πίστωση είτε αντικατάσταση να γλιτώνουμε μια ώρα αρχύτερα?? :computer:

μπορείς να του το εξηγήσεις και να του πείς έκανα καταγραφή αυτό και αυτό ,ασχολούμε με υπολογιστές κτλ. είναι μέσα στην εγγύηση γίνεται να προβώσε αντικατάσταση κτλ;

οκ το έπιασα!! Αύριο αν προλάβω παίρνω τον δρόμο για Θεσσαλονίκη κ ας ελπίσουμε πως θα γίνει η δουλειά τσακ μπαμ.

οκ το έπιασα!! Αύριο αν προλάβω παίρνω τον δρόμο για Θεσσαλονίκη κ ας ελπίσουμε πως θα γίνει η δουλειά τσακ μπαμ.

ΜΗΝ πας στου κέντρου το κατάστημα πάνε σε υατό που είναι προς τα ΙΚΕΑ,είναι ελαφρώς πιο εξυπηρετικοί απ οοτι έχω εντωπίσει... :wall:

ΜΗΝ πας στου κέντρου το κατάστημα πάνε σε υατό που είναι προς τα ΙΚΕΑ,είναι ελαφρώς πιο εξυπηρετικοί απ οοτι έχω εντωπίσει... :wall:

;;;

Ποιο κατάστημά? Χαχαχαχα

Βασικά είναι από visionstudio κ το παλικάρι που μίλησα μαζί του ήταν κάτι παραπάνω από εξυπηρετικός!!! Να τα λέμε κ αυτά!!! :)

Σε αντίθεση με άλλα καταστήματά που υπάρχουν για να σου κάνουν την ζωή δύσκολή!!!

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις θέμα με καλώδια ή οθόνη;

Τι να σου πω. Βασικά τώρα δεν μου το ξαναεκανε:-/

Όταν έβαλα μια άλλη ενός φίλου για έναν μήνα δεν μου το έκανε καθόλου....

Που μέσα στον μήνα στην καλύτερή μου το κάνει 4 με 5 φορές :-/

Λοιπόν σαν να άρχισαν να γίνονται πολύ έντονα τα νούμερα :-(

Μες στην εβδομάδα θα την στείλω για ελέγχο!!

Μια ερώτηση μόνο, στην περίπτωση που δεν επισκευάζεται τι γίνετε? Υποχρεωτικά αντικατάσταση με την ίδια η είναι στο χέρι μου αν θέλω πιστωτικό η αντικατάσταση?

εαν δεν επισκευαζετε, λογικα πρεπει να στην αντικαταστησουν!δεν ξερω εαν θα σου δωσουν πιστωτικο, αλλα πιστευω στην περιπτωση που δεν εχουν ιδιο μοντελο , τοτε θα πρεπει να απαιτησεισ καρτα γραφικων τουλαχιστων ισων η καλυτερων επιδοσεων!

Εχει αλλαξει η διευθυνση να ξερεις.ειναι πλεον πισω απο τον ΟΣΕ.

μακαρι να μην σε καθυστερησουν παντως.και εγω στο περιμενε ειμαι εδω και κοντα 3 εβδομαδες....

Λοιπόν η κάρτα απεβίωσε παίζοντας bf!!!

Αύριο φεύγει, ευτυχώς έχει εγγύηση!!!

Αλλά τι μπορεί να ήταν? Παίζει να μου πουν μα κ μου? Η κάρτα ανέκαθεν ήταν stock!!

21-09-13 Στο καταστημα!!

23-09-13 Mail: ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

24-09-13 Mail: Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ...

26-09-13 Τηλέφωνο πως το προϊόν έχει αποσταλεί !!!

Εξυπηρέτηση βολίδα!!! :-) :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.