2cpu Σεπτέμβριος 12, 2013 #21 Σεπτέμβριος 12, 2013 Απλα τα καναλια HD & Αdult Pack ειναι δωρεαν για 1 μηνα. Επισης πρεπει να αγορασεις και δεκτη απλο HD (~50€) η HD PRV (~150€) 1 Μηνα τα Adult και 2 μηνες τα HD οταν το εκανα εγω. άρα λοιπόν 34 ευρώ τον μήνα και 42 ευρό το μήνα ανάλογα τον αποκωδικοποιητή... . γιατι? 29,90 λεει.πως το βγαλες αυτο? Και οπως προανεφερε ο [MENTION=12158]Dant3[/MENTION] ειμαι και εγω εδω καιρο και πανω απο 30 ευρω δεν ειδα ποτε.(ο προηγουμενος με ειχε ερθει -3,33 )
Hydra Σεπτέμβριος 12, 2013 #22 Σεπτέμβριος 12, 2013 Για τα έξοδα εγκατάστασης και το κόστος αποκωδικοποιητή, να θυμίζω ότι κάθε χρόνο γίνονται αρκετές φορές προσφορές με δωρεάν εξοπλισμό + εγκατάσταση. Τα Χριστούγεννα, αν έχετε υπομονή, μπορεί να παίξει κάτι τέτοιο. Σίγουρα κάνουν κάθε καλοκαιρινή σαιζόν πάντως.
winters Σεπτέμβριος 12, 2013 #23 Σεπτέμβριος 12, 2013 Αν είχε VDSL από K/V είχα θα έβαζα άνετα το πακέτο γιατί πληρώνω 52€ το μήνα μόνο για τα Novasports.
salde Σεπτέμβριος 12, 2013 #24 Σεπτέμβριος 12, 2013 [MENTION=3321]Blinky[/MENTION]: που μένεις; σιγά μη βάλει η forthnet κοντά σου για VDSL, αν είσαι τυχερός και μένεις σε καμιά Νέα Σμύρνη μπορεί να ΄χεις (μικρή ελπίδα για την οπτική, πάντως αν μπαίνει VDSL θα φανεί πρώτα στην αναζήτηση που κάνεις στον ΟΤΕ, αν εκεί σου δείχνει διαθεσιμότητα μην το φοβηθείς. Λένε απίστευτες μαϊμουδιές στα τηλέφωνα περί του VDSL (κι οι υπόλοιποι όχι μόνο η Forthnet). Στο φίλο που ρώτησε αρχικά: κι ο,τιδήποτε κι αν σου πούνε οι πωλητές από το τηλέφωνο να είσαι σίγουρος ότι έχεις διαβάσει όλα τα ψιλά γράμματα πριν υπογράψεις.
Blinky Σεπτέμβριος 12, 2013 #25 Σεπτέμβριος 12, 2013 [MENTION=28876]salde[/MENTION] Π. Ψυχικο ειμαι...το κεντρο του ΟΤΕ στο οποιο συνδεομαι ειναι του Χαλανδριου...Το δικτυο κοινο δεν ειναι? Δηλαδη αμα απο ΟΤΕ εχω διαθεσιμοτητα τοτε θα εχω σιγουρα και καλες ταχυτητες μεσω forthnet σε VDSL? Υπαρχει τροπος να το εκτιμησω απο το modem μου τωρα? Πχ το attentuation ηταν και ειναι 27 δεν εχει αλλαξει κατι...Μολις τσεκαρα και το online wizard του ΟΤΕ για διαθεσιμοτητα VDSL και στο νουμερο μου δε μπορει να βγαλει αποτελεσμα επειδη δεν ειμαι στο δικτυο του, μου λεει να βαλω διευθυνση. Με τη διευθυνση λεει δε μπορει να απαντησει και θελει ψαξιμο (λολ). Με το νουμερο του απεναντι μου (που εχει connex) δειχνει ομως οτι εχει διαθεσιμοτητα και για 30αρα και για 50αρα! Αρα μαλλον εχω και εγω?
salde Σεπτέμβριος 12, 2013 #26 Σεπτέμβριος 12, 2013 xmm έτσι όπως το λες νομίζω πως είναι, μην σε πάρω στο λαιμό μου κι ενθουσιαστείς άδικα. Λογικά άμα σου δείχνει διαθεσιμότητα στην περιοχή για ΟΤΕ έχουν κι οι άλλοι πρόσβαση. Για κάνε ένα τηλέφωνο στους ΟΤΕτζήδες αύριο (συνήθως δε λένε κι ούτε ξέρουν αυτοί που μιλάς αν η πρόσβαση είναι από K/V ή ΑΚ αλλά το 50αρι είναι ενθαρρυντικό κάπως).ΥΓ Αρχικά είχα νομίσει ότι αναφέρεσαι σε ιδιόκτητο ξεχωριστό VDSL της Forthnet κι εκεί πήγαινε το «σιγά μη σου βάλουν»
tavliban Σεπτέμβριος 12, 2013 #27 Σεπτέμβριος 12, 2013 1 Μηνα τα Adult και 2 μηνες τα HD οταν το εκανα εγω.γιατι? 29,90 λεει.πως το βγαλες αυτο? Και οπως προανεφερε ο @Dant3 ειμαι και εγω εδω καιρο και πανω απο 30 ευρω δεν ειδα ποτε.(ο προηγουμενος με ειχε ερθει -3,33 ) είναι απλό 30 ευρό το μήνα Χ12 συν ότι θα δώσεις εφάπαξ 49 ή 150 ευρό για τον αποκωδικοποιητή, πρόσθεσε τα και διαίρεσέ τα ξανά δία του 12 θα σου βγει το κόστος του πρώτου χρόνου όσο λέω...
Deus Σεπτέμβριος 13, 2013 #28 Σεπτέμβριος 13, 2013 μετά από πολύ καιρό σχεδόν 5 μήνες στις αρχές του μηνα μου εγκατάστησαν την nova χρειάστηκαν 2 ακυρώσεις μέχρι κάποιος στην forthnet να ασχοληθεί σοβαρά και να βρει που ηταν το κόλλημα και δεν προχωρούσεόταν άλλαξα διεύθυνση πριν 2 χρονια η εταιρία που είμαι ακόμα πάνω στον λογαριασμό δεν άλλαξε και αριθμό βρόγχου με αποτέλεσμα να μην ισχύει και να ρίχνει άκυρο ο οτε όσες φορες και αν στελνόταν το αίτημαέχω το πακέτο που έχει και τα 720' προς κινητά έχω μια απορία η nova εγκαταστάθηκε πριν σχεδόν 10 μέρες η τηλεφωνία όχι είμαι ακόμα στον παλιό πάροχο και ημερομηνία δεν έχω παρόλο που έχω πάρει πριν μια εβδομάδα κωδικούς με smsόταν έρθει ο πρώτος λογαριασμός από forthnεt θα χρεωθώ όλο το ποσο 29.90 παρόλο που δεν έχει ενεργοποιηθεί η τηλεφωνία και internet?
atome Σεπτέμβριος 13, 2013 #29 Σεπτέμβριος 13, 2013 και εγω το εχω δεν εχν κανενα θεμα, συν οταν το εβαλα το καλοκαιρι πετυχα επιπλεον και 12 ωρες σε κινητα τηλεφωνα πιστευω πως αξιζει δεν το εχω μετανιωσει..
papi Σεπτέμβριος 13, 2013 #30 Σεπτέμβριος 13, 2013 Η τιμή είναι αυτή, δεν παίζουν κρυφές χρεώσεις κλπ. Τα πάγια τέλη εννοείτε πως πρέπει να τα μετρήσεις, αλλά για να βάλεις τβ, θα τα πληρώσεις, το αν θα τα μετρήσεις στον πρώτο χρόνο ή σε περισσότερο διάστημα είναι δικό σου θέμα.Πληρώνοντας με πιστωτική παίρνεις δωρεάν τον απλό αποκωδικοποιητή ή με 50 ευρώ τον καλό με το pvr. Η εγκατάσταση είναι δωρεάν ούτως ή άλλως. Οπότε έτσι μπορείς να τα γλυτώσεις.
tavliban Σεπτέμβριος 13, 2013 #31 Σεπτέμβριος 13, 2013 Η τιμή είναι αυτή, δεν παίζουν κρυφές χρεώσεις κλπ. Τα πάγια τέλη εννοείτε πως πρέπει να τα μετρήσεις, αλλά για να βάλεις τβ, θα τα πληρώσεις, το αν θα τα μετρήσεις στον πρώτο χρόνο ή σε περισσότερο διάστημα είναι δικό σου θέμα.Πληρώνοντας με πιστωτική παίρνεις δωρεάν τον απλό αποκωδικοποιητή ή με 50 ευρώ τον καλό με το pvr. Η εγκατάσταση είναι δωρεάν ούτως ή άλλως. Οπότε έτσι μπορείς να τα γλυτώσεις.μόνο αν γίνεις συνδρομητής στα novacinema / novasports
vgiozo Οκτώβριος 7, 2013 #32 Οκτώβριος 7, 2013 Παίδες να ρωτήσω κάτι...Ο απλός αποκωδικοποιητής που δίνουν μπορεί να συνδεθεί με Η/Υ, ώστε να βλέπω τα κανάλια στην οθόνη του σταθερού μου και να κάνω capture;Έχω μια Terratec 250 PCI κάρτα που πρόσφατα είχα χρησιμοποιήσει για σύλληψη βίντεο από vhs
YDinopoulos Οκτώβριος 7, 2013 #33 Οκτώβριος 7, 2013 Ο Απλος HD, εχει εξοδο HDMI και Scart. Υποθετω μπορεις την Scart με καποιο ανταπτορακι (scart-->rca/svideo/component/κλπ) να κανεις capture.
vgiozo Οκτώβριος 7, 2013 #34 Οκτώβριος 7, 2013 Οκ, ευχαριστώ πολύ...η ανάλυση του σήματος ποιά είναι; Λογικά δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα
UltraB Οκτώβριος 7, 2013 #35 Οκτώβριος 7, 2013 Πριν από λίγο με πήραν τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για την προσφορά.Καλή δεν λέω αλλά 110€ για διακοπή από τον ΟΤΕ (δεν έχουν περάσει 12 μήνες), 69,90€ τέλος ενεργοποίησης νέας τηλεφωνικής γραμμής και 50€ για τον αποκωδικοποιητή, σύνολο 229,90€.Αξίζει για αυτά τα 250 κανάλια που λένε ότι προσφέρει και αν λάβουμε υπόψη ότι δεν έχω μείνει ούτε μισή ώρα χωρίς internet και δεν έχω φάει ούτε μια αποσύνδεση σε αυτά τα 6 χρόνια που είμαι στον ΟΤΕ ;
Hydra Οκτώβριος 7, 2013 #36 Οκτώβριος 7, 2013 Ούτε μία αποσύνδεση;Δυσκολεύομαι να το πιστέψω, αλλά ίσως να τα βλέπω ανάποδα λόγω του ότι είμαι με 4net τόσα χρόνια. Απλά τα τελευταία 2 αποσυνδέεται συχνά - μπορεί και κάθε 2 μέρες, αλλά επανασυνδέεται πολύ γρήγορα. Πριν 5-6 το έκανε μια φορά στους 2 μήνες. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα βέβαια.
UltraB Οκτώβριος 7, 2013 #37 Οκτώβριος 7, 2013 Δεν ξέρω αν μας έχουν συγχρονίσει λίγο πιο κάτω για να μην έχουν αποσυνδέσεις αλλά τεχνικός του ΟΤΕ πριν μια βδομάδα μου είπε πως δεν έχω κόφτη. Δύσκολο να το πιστέψω μιας και πριν ένα μήνα συγχρόνιζα στα 14 και τώρα στα 12-13, προτού αρχίσουν και σκαλίζουν την γραμμή μου μετά από τηλέφωνο για αλλαγή σε Fastpath.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.