Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 12, 2013 #81 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 Εμένα γιατι δε με φώναξε κανείς ρε παλιόπαιδα;Και τα 'λεγα να τα πουλήσω όλα και να πάρω Canon αλλά ο κερατάς ο [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] δε μ'αφηνε Είναι ραδιούργος. Την πάτησε αυτός και τώρα σέρνει και όλον τον ανυποψίαστο κοσμάκη μαζί του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 12, 2013 Author #82 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 απο τη πρωτη στιγμη ειπα οτι καλυτερο μακρυνο πλανο απο αυτο δε γινετε... και επιδη ειπα αυτο ολοι επαθαν αμοκ λες και ειδαν τον σατανα με τα κερατα... ανεξαρτητα αν συμπαθεις καπιον η οχι οταν εχει δικιο πρεπει να το παραδεχτεις εγω πχ παραδεχτηκα οτι ξεχασα οτι το φβ κοβει σε ποιοτητα απο της φωτογραφιας αρα το προβλημα δε το προκαλεσα εγω οι αλλοι δε θελουν να καταλαβουν οτι παρουσιασα το καλυτερο μακρυνο πλανο που μπορει να προσφερει η σημερινη τεχνολογια και επιδη το ειπα αυτο εγινε πανικος... εκτος τις προσβλητικες εκφρασεις που ακουσα ενω εγω δεν αναφερθηκα προσβλητικα για κανενα.αγορι μου εχεις προβλημα.κοιταξε το.black list απο μενα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 12, 2013 #83 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 ή απλά δεν εχει την παραμικρή ιδέα για το ποια πράγματα συμβάλουν στην ευκρίνεια μιας εικόνας και ούτε θέλει να μάθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 12, 2013 #84 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 αλλαξα τον τιτλο γιατι δε μου αρεσει το nikon vs canon..Ουτως η αλλως το thread ειναι υπερανω αυτων.Μπορει καποια στιγμη να το κανω στικυ στο BH:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 12, 2013 #85 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 Φήμες λένε πως μετά από την εμφάνιση αυτού του θέματος και την αποκάλυψη της αλήθειας για τις μακρινές λήψεις, οι τιμές των Canon πήραν την ανηφόρα παγκοσμίως... Trolololololololololololo Don't stop trollin' baby Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 12, 2013 #86 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 Δηλαδή δεν αξίζει ο 400/2.8 που ήθελα να πάρω.... κρίμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.