KoTSoS1416003173 Σεπτέμβριος 30, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Και το δικο μου Tagan ζεσταινεται αλλα οχι πολυ... Πρεπει να ειναι το φυσιολογικο τους παντως αφου και αυτο του αδερφου μου ειναι ζεστο και πολλων αλλων που εχουν το ιδιο τροφοδοτικο... Εξαρταται και απο την θερμοκρασια μεσα στο κουτι...Για την ταινια ασφαλειας που φαινεται σαν χαραγμενη, ρωτησα στο καταστημα απο οπου το πηρα μου και μου ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα σε περιπτωση αντικαταστασης γιατι ετσι ειναι σχεδον ολα τα Tagan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrolllock Οκτώβριος 1, 2004 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 εγω το πηρα χθες απο θεσσαλονικη και το αλλαξα σημερα πριν διαβασω το thread λόγω σχισμενης ταινιας! απο θερμοκρασιες μετα απο 4ωρες γυρω στα 41, αθορυβο. με μητρικη 35 και επεξεργ 52 βαθμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Οκτώβριος 1, 2004 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από forwardS μήπως ρε παιδιά είστε με water cooling οπότε δεν ανεβαίνουν θερμοκρασίες στο εσωτερικό? Ισα-ίσα που συνήθως στην περίπτωση υδρόψυξης η θερμοκρασία του κουτιού είναι λίγο μεγαλύτερη γιατί δεν υπάρχουν πολλοί ανεμιστήρες να κυκλοφορούν αέρα στο κουτί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Οκτώβριος 1, 2004 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 πρωτα απο ολα...αν διαβασεις το manual του τροφοδοτικου λεει οτι το κουτι σου πρεπει να εχει καλο airflow διοτι 1.το τροφοδοτικο δεν κανει σχεδον καθολου exhaust του αερα και 2. διοτι χρησιμοποιει οχι μονο τους ανεμιστηρες του για να αποβαλει θερμοτητα αλλα και την κασα του η οποια λειτουργει σαν ψυκτρα και αυτη....οσο για τις θερμοκρασιες που εχω εγω με το ταγκαν μιας και πηρα ενα απο τα πρωτα που ειχαν ερθει στο hacshop το τροφοδοτικο ειναι λιγο πιο ζεστο απο το χερι μου εσωτερικα και το μονο που ισως καιει ειναι η σιτα του πισω ανεμιστηρα...παντως δεν ειδα ανοδικη μεταβολη στη θερμοκρασια ουτε του κουτιου ουτε του επεξεργαστη απο τοτε που το πηρα....αν ειναι ετσι κι εσενα μην ανυσηχεις...εγω πιστευω οτι ειναι νορμαλ...και το οτι δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα εδω και 6 περιπου μηνες χρησης εχει παψει να με ανυσηχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.