Nick86 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2013 Το προβλημα που εχω εμφανιζεται μονο σε 1 game(league of legends) και ειναι στο Link παρακατω.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VNZipQMfcWU]League of Legends Graphics flicker tear weird problem issue HELP!! - YouTube[/ame]Παιζω lord of the rings online,mass effect 2,3 και δεν εχω προβληματα.Exω διαβασει οτι η σειρα 7χχχ απο ati ειχε ακριβως αυτο το θεμα με το league of legends αλλα δεν βρισκω καποιο solution εκτος απο update drivers.Εχω δοκιμασει να κανω update σε drivers χωρις αποτελεσμα.Εκανα φορματ ξαναπερασα τα παντα και παλι δεν..Αυτη την στιγμη τρεχω με drivers 10-10_vista64_win7_64_dd_ccc_ocl.Οταν ξεκιναει να κανει το παραπανω προβλημα κανω αλτ ταβ και ξαναεπιστρεφω στο game και φτιαχνει.GPU 5970 και ολο το συστημα ειναι σε εργοστασιακα ρολογια εδω και καιρο.Λετε να πεθενει καποια μνημη απο την καρτα η να την ανοιξω για καθαρισμα γτ δεν την εχω ανοιξει για καθαρισμα ποτε.Απλα δεν μπορω να καταλαβω γτ το προβλημα ειναι μον οσε αυτο το game.
stathis0192 Σεπτέμβριος 11, 2013 #2 Σεπτέμβριος 11, 2013 το ιδιο προβλημα το ειχα στο lineage και αλλαξα την καρτα κ μετα ηταν οκ
Μοκου Σεπτέμβριος 11, 2013 #3 Σεπτέμβριος 11, 2013 εγω παλι δεν εχω κανενα προβλημα με 2 5870! Σε Α10 ειχα προβλημα αλλα εκανα delete το air acrobat καπως ετσι λεγεται, και μετα κανονικα instal!
AstraLgr Σεπτέμβριος 11, 2013 #4 Σεπτέμβριος 11, 2013 παίζω αρκετό lol και έχω σειρά 7xxx δεν είχα ποτε θέμα και είναι και o.c
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.