Freak27 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2013 Καλησπερα!Αντιμετωπιζω ενα ''προβλημα'' με το PC. Οταν το ανοιγω και εχω μεσα το USB mouse/keyboard μου πηγαινει αυτοματα στο intel boot agent, τρωει καμια 30αρια δευτερολεπτα και επειτα ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα. Πριν απο αυτο τον υπολογιστη με ιδια mobo/cpu το παραπανω μου το εμφανιζε μονο οταν ειχα καποιο USB Stick κατα το startup κχι όχι οταν υπηρχε το USB mouse/keyboard.Μπορω να κανω κατι για να εξαφανιστει?? Ειναι κριμα να εχω SDD και να μου παιρνει τοσο πολυ το boot.EDIT**1. Απενεργοποισα το network BOOT απο το BIOS και δουλευει. 2. Στο συστημα μου, παρολο που εχω SSD Intel 320 series 300gb μου δινει βαθμολογια 5.9 μονο και μου λεει χαμηλη ταχυτητα αναγνωσης του πρωτευοντος δισκου. Παιζει να εχει συνδεθει σε SATA 3 GB/S αντι για την 6gb/s?? Αν δεν υποστηριζει την 6 και εγω παρολα αυτα τη συνδεσω, θα μου κανει boot ο υπολογιστης??Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ασχοληθει ποτε με τετοια θεματαΕυχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Σεπτέμβριος 11, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2013 ... Αν δεν υποστηριζει την 6 και εγω παρολα αυτα τη συνδεσω, θα μου κανει boot ο υπολογιστης??...Βεβαίως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.