Jump to content

Γνώμη για (Gaming) PC

ksemparkos

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους ! Τι κανετε ?

(Ελπιζω να ειμαι και στο σωστο topic)

Λοιπον ας μπουμε στο ψητο , οπως αναφερει και ο τιτλος σκεφτομαι εδω και καιρο να φτιαξω εναν υπολογιστη

περισσοτερο για gaming (και επειδη αυτος μου την εχει βιδωσει σε θεματα θερμοκρασιας και πολλα aλλα γενικως)

Θα παραθεσω τα κομματια που εχω βρει και υπαρχουν και διπλα οι τιμες τους

Να προσθεσω οτι υπαρχει (απο τον τωρινο υπολογιστη)

1) Τροφοδοτικο Tt 875w

2) Κουτι full tower

Οριστε τι εχω φτιαξει

Screenshot by Lightshot

Για motherboard και cpu ειναι στανταρ.

Οσο εψαξα για την συνδεσιμοτητα ολων αυτων ειναι ολα κομπλε (εκτος αν μου ξεφυγε κατι)

Περιμενω τις γνωμες σας!

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

post-30636-1416077678,9638_thumb.png

Καλησπερα σε ολους ! Τι κανετε ?

Για motherboard και cpu ειναι στανταρ.

Αυτά είναι που πρέπει να αλλάξουν πρωτα.

Όλο είναι πολύ κακό, δεν μπορείς να διορθώσεις κάτι. Με τόσα χρήματα στήνεις 2 φορές καλύτερο σύστημα. Ενδεικτικά από eshop μιας και απο εκεί επέλεξες. Η οθόνη σου ποιά είναι;

Το παρακάτω δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έφτιαξες αλλά και πάλι παίρνει βελτίωση. Μπορείς να αλλάξεις τον i7 με i5 4670K χωρίς να χάσεις κάτι στα games και με τα υπόλοιπα χρήματα να βάλεις διπλάσιο ssd.

Επίσης μπορείς να βάλεις μια 770 αντί της 780 αν παιζεις σε μικρής ανάλυσης μονιτορ και να κρατήσεις τα χρήματα. Τα 16gb ram είναι αχρείαστη υπερβολή, ο επεξεργαστής που διάλεξες παλιότερος και χειρότερος, και η μητρική των ...400 ευρώ δεν σηκώνει σοβαρή κριτική. Η 780 από την άλλη είναι μία από τα ίδια με την 660ti που διάλεξες: διπλάσια λεφτά για διπλάσιες επιδόσεις. Μόνο που αυτό που χρειάζεσαι σε gaming pc είναι πρώτα απ όλα επιδόσεις από την κάρτα.

1349e_zps8530ecbd.jpg~original

Trexx Μπορω να πω οτι μου αλλαξες τα φωτα (με την καλη εννοια φυσικα)

Αυτο ηθελα , διαφορετικες αποψεις !

Λοιπον λες οτι μπορεις για μικρο αλλαγες και παλι σε αυτο που προτεινες

Ειδα τα κομματια που μου ειπες , επισης επεσα επανω στην asus sabertooth Z87 !

Γνωμη γ αυτην ? καλυτερη η χειροτερη απο την Gryphon που με ειπες ?

Οθονη προς το παρων εχω μια μπαχατελα που θα γινει αλλαγη καποτε και αυτη! με 770 θα υπαρχει ικανοποιηση ? (και για τα επομενα χρονια μιλωντας) , οπως ειπες για τα χρηματα για την 780 να γινουν επενδυση και σε μια οθονη αντι μονο καρτας!

Σας ευχαριστω παντως και τους 2 για τις απαντησεις σας παιδες!

Με ριξατε στο ψαξιμο , χεχε!

Γιατί να δώσεις τόσα λεφτά για μητρική; Δεν προσφέρει κάτι. Άσε την 780 και πάρε 770 και μια καλή οθόνη.

Kάρτα: MSI GeForce GTX770 2GB Twin Frozr IV OC | Skroutz.gr

Μητρικές: Asus Z87-Plus (C2) | Skroutz.gr και Gigabyte GA-Z87X-UD3H | Skroutz.gr

Οθόνη: Dell UltraSharp U2412M | Skroutz.gr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.