tristeno1416003162 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2004 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=42687Μάλλον θα πάρω πίσω τον FX που έφερα σε ένα φίλο και πιάνει αράχνες τρέχοντας σε default τόσο καιρό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Να τον πάρεις, να τον πάρεις γιατί άμα περιμένουμε από τον Βασίλη να δούμε κανένα νούμερο της προκοπής Έκαναν καλή δουλειά τα παιδιά, πρέπει να ξεπέρασαν και τον Tom, που είχε από τα κορυφαία νούμερα σε amd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Ελα βρε Ροοτ.....ακομα τον εχω με αερα κ βαραω καθε μερα 5ωρα με μεμτεστ κτλ....!Σιγα σιγα θα μπει κ νερο...κ αλλαγη φασης... :cry: μην βαρατε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 αστα αυτα... τους αερες και τους βοριαδες να τους ξεχασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Ελα βρε Ροοτ.....ακομα τον εχω με αερα κ βαραω καθε μερα 5ωρα με μεμτεστ κτλ....!Σιγα σιγα θα μπει κ νερο...κ αλλαγη φασης... :cry: μην βαρατε.... αυτα ειναι δικαιολογιες και μεις ειχαμε αερα :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Σεπτέμβριος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 3600??? να υποθεσω πως ειναι και ο πιο υψηλα χρονισμενος cpu απο AMD μερια??????? ποιο ειναι το ρεκορ στο Super Pi? ολο ερωτησεις ειμαι σημερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 29, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από zyx αυτα ειναι δικαιολογιες και μεις ειχαμε αερα :P To cascade ποτε θα το στειλεις αθηνα για test drive????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 29, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης To cascade ποτε θα το στειλεις αθηνα για test drive????? ποτε υπαμε ανεβενης θεσσαλονικη? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Οκτώβριος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 θυμαστε τι χρονους ειχε ο p4 που τον ειχαν παει στα 6γιγα??νομιζω αρκετα χειροτερα απο τα 25.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 3, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 O tom holck έχει χτυπήσει 24 με 940 παρακαλώ. το score τους δεν είναι καλό για 3500 που το τρέξαν, έπρεπε να ήταν πιο κάτω (ο tom το 24 αν θυμάμαι καλά το χτύπησε στα 3300) τεσπα η συχνότητα είναι εντυπωσιακή πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 3, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 23 sec Super-Pi είναι το ρεκόρ με έναν Intel Prescot CPU περίπου στα 5.5GHz...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Οκτώβριος 3, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 23 sec Super-Pi είναι το ρεκόρ με έναν Intel Prescot CPU περίπου στα 5.5GHz...... back to reality..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 4, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από naz [Σήμερα, στις 00:26] back to reality..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 4, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 13:14] 23 sec Super-Pi είναι το ρεκόρ με έναν Intel Prescot CPU περίπου στα 5.5GHz...... Καλά ρε Γιώργο .... Βαλτός είσαι βρε παιδί μου ????? Κράτα λιγάκι το POST σου για κανένα 2ήμερο DELAY να χαρούμε και εμείς λιγάκι με τους Α64.... ΑΑΑΑΑΑ δεν σε καταλαβαίνω ...... ΒΑΝ τον κύριο ΒΑΝ ΒΑΝ ΒΑΝ :D Αντε μην τσατιστώ και βάλω κανένα ΕΧΟΣ στην κατάψυξη και πάλι για να σου δώσω κανένα ΡΙ 23 και μου πάθεις τίποτα...... Εγώ όμως δεν είμαι τόσο κακός όσο εσύ για να σε στεναχωρήσω και γι'αυτό δεν θα το κάνω..... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Οκτώβριος 4, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 στα 3300 24sec ο Α64 βλεπω αποτι ποσταρε ο enduracell.... QUIZ!!Ποσα mhz θελει ενας p4 να κατεβασει το πι στα 24???? Back to Reality Again..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 5, 2004 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από DVD_GR [Σήμερα, στις 00:45] στα 3300 24sec ο Α64 βλεπω αποτι ποσταρε ο enduracell.... QUIZ!!Ποσα mhz θελει ενας p4 να κατεβασει το πι στα 24???? Back to Reality Again..... Nα το πώ ? να το πώ ? ...... 6000 ΜΗΖ περίπου ..... MUHAHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 5, 2004 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από DVD_GRBack to Reality Again..... Η πραγματικότητα είναι ότι διαφορετικά δουλεύουν τα mhz της Intel και διαφορετικά της AMD. Την έχουμε κάνει 300 φορές την κουβέντα, μη λέμε τα ίδια πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Οκτώβριος 5, 2004 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 07:59] Η πραγματικότητα είναι ότι διαφορετικά δουλεύουν τα mhz της Intel και διαφορετικά της AMD. Την έχουμε κάνει 300 φορές την κουβέντα, μη λέμε τα ίδια πάλι. and again and again and again......and again.... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 5, 2004 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Βρε παιδιά..............βρε παιδιά..........ΓΙΑΤΙ δεν μιλάμε για την πραγματικότητα του ΣΗΜΕΡΑ........ΣΗΜΕΡΑ λοιπόν ΑΣΧΕΤΑ με τα Megahertz , ΠΡΩΤΟΣ με 23 sec Super-Pi - κατ'εξοχήν bench γιά AMD - είναι ένας Pentium 4 Prescott.......και ΔΕΥΤΕΡΟΣ ένας AMD 64 με 24 sec Super-Pi...........ΑΥΤΗ είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ..........’λλη ερώτηση!......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 5, 2004 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 ΑΥΤΗ είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ..........’λλη ερώτηση!......... Αλλη Ερώτηση : Που μπορώ να βρώ μια VODAFONE LIVE συσκευή με επεξεργαστή INTEL P4 Prescott που να μη μου κάψει το κεφάλι και το αυτί ????? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.