chris2 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2013 γεια σας Θέλω να τοποθετήσω rgb led ταινία σε γυψοσανίδα (εσωτερικά)Μετά από μια μικρή αναζήτηση κατάλαβα πως θα απευθυνόμουν στο εξωτερικό Αφού έψαξα κατέληξα στα εξεις:20m led strip , 1 amplifier+controler(44 keys 8A*3) , μετασχηματιστή (20 Α 240W για αυτό δεν είμαι τόσο σίγουρος) θα ήθελα την γνώμη σας για το αν όλα αυτά δουλέψουν?? Εσείς τι προτείνεται τα led 5050ή 3528?? Επίσης κάθε ιδέα για άλλο τρόπο φωτισμού ή πιο οικονομικό ή οτιδήποτε άλλο ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ πολύ
chris2 Σεπτέμβριος 24, 2013 Author #4 Σεπτέμβριος 24, 2013 γεια σαςΘέλω να τοποθετήσω rgb led ταινία σε γυψοσανίδα (εσωτερικά 18,5 μετρα) αλλα και στο pc .Για την ακρίβεια θα μου περισεψουν 1,5 απο τα 20 μετρα αρα πρεπει να μου φτανει να βαλω στο κουτι εσωτερικαΜετά από μια μικρή αναζήτηση κατάλαβα πως θα απευθυνόμουν στο εξωτερικό. Αφού έψαξα κατέληξα στα εξεις:γυψοσανιδα:20m led strip , 1 amplifier+controler(44 keys 8A*3) , μετασχηματιστή (20 Α 240W για αυτό δεν είμαι τόσο σίγουρος)pc:μονο ο controller Ρευμα νομιζω πως μπορω να παρω απο τα 12v του molex του τροφοδοτικουθα ήθελα την γνώμη σας για το αν όλα αυτά δουλέψουν?? Εσείς τι προτείνεται τα led5050ή 3528?? Επίσης κάθε ιδέα για άλλο τρόπο φωτισμού ή πιο οικονομικό ή οτιδήποτε άλλο ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ πολύ
TifoziF1 Σεπτέμβριος 24, 2013 #5 Σεπτέμβριος 24, 2013 Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με αυτόν το τρόπο (bold + μεγάλο μέγεθος).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.