sakinor Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2013 γεια σκεφτομαι να παρω και εγω ενα mecha keyboard δλδ την προσφορα του κωτσοβωλου σαν πρωτη επαφη με τα mechanic keyboards. 1) πως ειναι με τα μαυρα mx? θελουν δυναμη? 2)εχω ακουσει πως παιζουν πολλα rma-επιστροφες? να το φοβαμαι λιγο αυτο? χρηση που κανω λιγο gaming(lol,wow κυριως) ενω γραφω αρκετα καθημερινα για εργασιες. ξερω πως τα μπλε ειναι τα καλυτερα για αυτο που θελω,αλλα ελα που δεν υπαρχουν? οποτε να παρω το trigger η να μεινω στο ms x6- logi k360? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 10, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2013 γραφω αρκετα καθημερινα για εργασιες.Δωσε αλλα 20 και παρε το quickfire TK με browns, οποιος λεει οτι ευχαριστιεται γραψιμο σε blacks ειναι ψευτης/μαζοχας Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Σεπτέμβριος 10, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2013 Οτι λεει ο μαστορας απο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 10, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2013 [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION][MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION].δεν μπορω να διαφωνησω μαζι σας,καθως αυτο που μου προτεινατε,ναι μεν,ειναι οτι πρεπει,στην δουλεια που κανω αλλα δυστηχως ειναι αρκετα υπερβολικο και τα 20 ευρω,καθως δεν εχω εισοδημα δεν μου ειναι τοσο ευκολο.οπως και να εχει,θα περασω απο εκει να τα δοκιμασω και βλεπω.thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
DwS Σεπτέμβριος 10, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2013 1) Μια χαρά είναι οι black, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σου φανούν καλύτεροι από το keyboard που έχεις τώρα, αλλά ίσως σε κουράσουν στην πολύωρη χρήση γιατί είναι κάπως σκληροί και θέλουν δύναμη.2) Το 99% των επιστροφών ήταν για το backlit που σε κάποια keys δεν ήταν ομοιόμορφο, οπότε μη σε απασχολεί ιδιαίτερα.Άμα παίζεις και γράφεις αρκετά τότε καλύτερα να πας σε brown, είναι οι ιδανικοί διακόπτες στην περίπτωση σου. Όσο για τα 20€, κάνε λίγη υπομονή και πιες 3-4 καφέδες λιγότερους και πάρε αυτό με τους brown, αξίζει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.