Jump to content

first mecha keyboard

sakinor

Recommended Posts

γεια:victory:

σκεφτομαι να παρω και εγω ενα mecha keyboard δλδ την προσφορα του κωτσοβωλου σαν πρωτη επαφη με τα mechanic keyboards.

1) πως ειναι με τα μαυρα mx? θελουν δυναμη?

2)εχω ακουσει πως παιζουν πολλα rma-επιστροφες? να το φοβαμαι λιγο αυτο?

χρηση που κανω λιγο gaming(lol,wow κυριως) ενω γραφω αρκετα καθημερινα για εργασιες.

ξερω πως τα μπλε ειναι τα καλυτερα για αυτο που θελω,αλλα ελα που δεν υπαρχουν?

οποτε να παρω το trigger η να μεινω στο ms x6- logi k360?

[MENTION=2162]GruntGR[/MENTION]

[MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION].

δεν μπορω να διαφωνησω μαζι σας,καθως αυτο που μου προτεινατε,ναι μεν,ειναι οτι πρεπει,στην δουλεια που κανω αλλα δυστηχως ειναι αρκετα υπερβολικο και τα 20 ευρω,καθως δεν εχω εισοδημα δεν μου ειναι τοσο ευκολο.

οπως και να εχει,θα περασω απο εκει να τα δοκιμασω και βλεπω.

thx

1) Μια χαρά είναι οι black, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σου φανούν καλύτεροι από το keyboard που έχεις τώρα, αλλά ίσως σε κουράσουν στην πολύωρη χρήση γιατί είναι κάπως σκληροί και θέλουν δύναμη.

2) Το 99% των επιστροφών ήταν για το backlit που σε κάποια keys δεν ήταν ομοιόμορφο, οπότε μη σε απασχολεί ιδιαίτερα.

Άμα παίζεις και γράφεις αρκετά τότε καλύτερα να πας σε brown, είναι οι ιδανικοί διακόπτες στην περίπτωση σου. Όσο για τα 20€, κάνε λίγη υπομονή και πιες 3-4 καφέδες λιγότερους και πάρε αυτό με τους brown, αξίζει !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.