giorgosgeo4 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2013 Εχω το λάπτοπ DELL Inspiron 17R Special Edition 7720 το οποίο όταν βρίσκομαι στο γραφείο το συνδέω με την οθόνη Dell ultrasharp U2412m. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πληκτρολόγιο με μέγιστη τιμή τα 50-60 ευρώ.Δεν γνωρίζω τι ακριβώς θα πρέπει να προσέξω στην αγορά αυτή οπότε περιμένω τις γνώμες σας.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
TifoziF1 Σεπτέμβριος 9, 2013 #2 Σεπτέμβριος 9, 2013 Τώρα έχεις και ασύρματο ποντίκι ? Θές keyboard κλασικού τύπου ή τύπου natural/comfort ? Θες να έχει numeric ή όχι ?
giorgosgeo4 Σεπτέμβριος 9, 2013 Author #3 Σεπτέμβριος 9, 2013 Τώρα έχεις και ασύρματο ποντίκι ? Θές keyboard κλασικού τύπου ή τύπου natural/comfort ? Θες να έχει numeric ή όχι ?Ασύρματο ποντίκι έχω.Εχω συνηθίσει περισσότερο στα κλασσικού τύπου.Και ναι θα ήθελα να έχει και numeric.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
TifoziF1 Σεπτέμβριος 9, 2013 #4 Σεπτέμβριος 9, 2013 Δες:Logitech Wireless Keyboard K270 | Skroutz.grLogitech MK270 | Skroutz.gr το ίδιο με το πάνω αλλά έχει και multimedia keys και οπτικό ποντίκι. Προτίμησε αυτό αν έχεις άλλη μάρκα πλην logitech ποντίκι τώρα, έτσι ώστε σε ένα δέκτη να έχεις και keyb και mouse. Γλυτώνεις 1 usb port και το λάπτοπ έχει περιορισμένα.Πρόσεξε μόνο την έκδοση που θα πάρεις να έχει ελληνικά επάνω γιατί έρχονται σε 2 εκδόσεις στα μαγαζιά ελληνολατινικό και λατινικό, αν σε νοιάζει βέβαια .
Dem Σεπτέμβριος 9, 2013 #5 Σεπτέμβριος 9, 2013 Εχω το λάπτοπ DELL Inspiron 17R Special Edition 7720 το οποίο όταν βρίσκομαι στο γραφείο το συνδέω με την οθόνη Dell ultrasharp U2412m. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πληκτρολόγιο με μέγιστη τιμή τα 50-60 ευρώ.Δεν γνωρίζω τι ακριβώς θα πρέπει να προσέξω στην αγορά αυτή οπότε περιμένω τις γνώμες σας. Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 επειδή ειμαι ακριβώς στην ιδια περίπτωση με σενα και ψαχνομαι για combo ειτε ξεχωριστα keyboard + mouse ειναι αυτο που λεει ο [MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] αν εχεις Logitech mouse καλο ειναι να κοιταξεις προς logitech keyboard για να εχεις 1 δεκτη απο αποψη κατάληψης usb και ίσως παρεμβολών σημάτων drivers κτλ. επισης τα GR GR-UK έχουν έχουν αριστερό shift μικρο και οχι ετσι οπως φαίνεται στις περισσότερες φωτογραφίες, που ειναι US, αν σε ενδιαφέρει. μου εχει γυαλισει αυτο μεχρι στιγμής αν και δεν θα σε βοηθησει πολυ εφ οσον ήδη εχεις Mouse και δεν θελεις αλλο. Microsoft Wireless Desktop 3000 | Skroutz.gr πάντως είναι bluetrack και θα πιάνει καλύτερα από ένα συνηθισμένο optical σε περισσότερες επιφάνειες. Νομίζω. Τουλάχιστον θεωρητικά ισχύει το keyboard εχει και πιο μαλακό απο το τελείως σκληρό πλαστικο σε palm rest (τυπου καουτσούκ) αλλα αν ποτε θελήσεις να αναβαθμίσεις το mouse παλι καλο ειναι να κοιταξεις προς logitech λόγο του μοναδικου δεκτη.
giorgosgeo4 Σεπτέμβριος 9, 2013 Author #6 Σεπτέμβριος 9, 2013 Δεν έχω πρόβλημα να αλλάξω και ποντίκι και ειδικά αφού είναι με ένα USB to Combo ακόμα καλύτερα.Το Logitech το βρίσκω αρκετά οικονομικό.Ενώ το Microsoft 3000 μου φαίνεται πιο ποιοτικό αλλά λογικό έχει και σχεδόν διπλάσια τιμή.Νομίζω πως το ΜS είναι καλή επιλογή.Να υποθέσω πως και το πληκτρολόγιο και το ποντίκι έχουν ένα usb;Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
jax7480 Σεπτέμβριος 9, 2013 #7 Σεπτέμβριος 9, 2013 Δες:Logitech Wireless Keyboard K270 | Skroutz.grLogitech MK270 | Skroutz.gr το ίδιο με το πάνω αλλά έχει και multimedia keys και οπτικό ποντίκι. Προτίμησε αυτό αν έχεις άλλη μάρκα πλην logitech ποντίκι τώρα, έτσι ώστε σε ένα δέκτη να έχεις και keyb και mouse. Γλυτώνεις 1 usb port και το λάπτοπ έχει περιορισμένα.Πρόσεξε μόνο την έκδοση που θα πάρεις να έχει ελληνικά επάνω γιατί έρχονται σε 2 εκδόσεις στα μαγαζιά ελληνολατινικό και λατινικό, αν σε νοιάζει βέβαια .ενημερωτικά, το K270 δεν έχει unified receiver.
Dem Σεπτέμβριος 9, 2013 #8 Σεπτέμβριος 9, 2013 Δεν έχω πρόβλημα να αλλάξω και ποντίκι και ειδικά αφού είναι με ένα USB to Combo ακόμα καλύτερα.Το Logitech το βρίσκω αρκετά οικονομικό. Ενώ το Microsoft 3000 μου φαίνεται πιο ποιοτικό αλλά λογικό έχει και σχεδόν διπλάσια τιμή. Νομίζω πως το ΜS είναι καλή επιλογή. Να υποθέσω πως και το πληκτρολόγιο και το ποντίκι έχουν ένα usb; Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 ναι ενα εχουν απλα ειναι μεγαλυτερο απο το αντιστοιχο της logitech και δεν εχει on off το keyboard της MS 3000 στα υπ οψη οτι τα logitech τλχ αντίστοιχης τιμής 40-50-60 Ε με το MS3000 θα έχουν καλύτερη αυτονομία. Αυτο που εχει μεγαλυτερη σημασια φυσικα ποιο θα σε βολεψει περισσοτερο μικρα μεγαλα κουμπια κοντα μακρια το ενα απο το αλλο, βαθος κτλ ενημερωτικά, το K270 δεν έχει unified receiver. εγω καταλαβαίνω οτι εχει, τλχ , με ένα γρηγορο σχετικό search
giorgosgeo4 Σεπτέμβριος 9, 2013 Author #9 Σεπτέμβριος 9, 2013 Μήπως να πήγαινα σε κάτι σαν και αυτό http://www.skroutz.gr/s/65076/Logitech-Illuminated.htmlΞέρω, δεν είναι ασύρματο αλλά από την άλλη μόνο για το γραφείο το θέλω.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
jax7480 Σεπτέμβριος 9, 2013 #10 Σεπτέμβριος 9, 2013 Μάλλον έκανα λάθος εγώ. Νόμιζα πως έχω το Κ270 αλλά έχω το Κ260.
Dem Σεπτέμβριος 9, 2013 #11 Σεπτέμβριος 9, 2013 Μήπως να πήγαινα σε κάτι σαν και αυτό Logitech Illuminated | Skroutz.grΞέρω, δεν είναι ασύρματο αλλά από την άλλη μόνο για το γραφείο το θέλω.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2και εγω στην πραγματικοτητα ειμαι αναμεσα στα logi K800 και rapoo 8900p αλλα τα λυπαμαι τα λεφτα ...:red:
filarhos Σεπτέμβριος 20, 2013 #12 Σεπτέμβριος 20, 2013 Και εγώ ανάμεσα στο 520 και 330 είμαι της logitech, τώρα έχω το ΕΚ100 αλλά δεν πιάνει και πολύ καλά στα 4 μέτρα και θέλω να το αλλάξω.Αγοράσατε τίποτα από τα δύο, μήπως μπορείτε να τα δοκιμάσετε σε απόσταση περίπου 5 μέτρων;;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.