Jump to content

Προσφορά κινητό-σταθερό Wind στα 30e

dimmelis

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα.

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από Wind με μια αρκετά δελεαστική προσφορά για "ειδική κατηγορία πελατών"(?).

Λοιπόν:

1)κινητό: σύνδεση με 300' προς όλους + 350mb internet

2)σταθερό: 24mbps internet + απεριοριστα σταθερα + απεριόριστη ενδοεπικοινωνία με το κινητό μου + δωρεάν εξοπλισμός

Όλα αυτα μου λέει στα 29,90e το μήνα.

Με έβαλε σε σκέψεις γιατί συνολικα δίνω 50 το μήνα σε cosmote και forthnet.

Με ανησυχεί που η συμφωνία γίνεται μέσω τηλεφώνου και άρα συμβόλαια με courrier κλπ., όπως επίσης και οι ταχύτητες του internet της Wind στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με Forthnet πιάνω 16-17mbps.

Τι λέτε??

Sms δεν μου ειπε κ δεν μου πολυχρειαζονται.

Τα 300' ειναι απο το κινητο προς ολους ανεξαρτητα απο το ποσο θα μιλησω με το σταθερο μου. Η ενδοεπικοινωνια του σταθερου και του κινητου μου, ειναι δωρεαν.

Λογικα ειναι το ιδιο που ειχαν προσφορα τα περασμενα χριστουγεννα στα 39.90.

SMS ΔΕΝ εχει οποτε προσοχη... Τα χρεωνει και αρκετα ακριβα (0.11+φπα)

Το ιντερνετ δεν μου εχει κανει *κιχ* (κυψελη) τοσους μηνες. Ιδιες ταχυτητες με 4νετ και χολ εχω, 18Mbps.

Επισης σχετικα "χρησιμο" τα 300 λεπτα προς ολους μπορειτε να τα χρησιμοποιησετε και απο το σταθερο σας.

Τελος τα 18ΧΧΧ νουμερα (πιτσαριες κλπ κλπ :p) τα πλερωνεις, οπως και τον τηλεφωνητη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.