Jump to content

Ιός με διαφημιστικές ιστοσελίδες

phm

Recommended Posts

Τελευταία όταν έχω τον firefox ανοιχτό, μερικές φορές σε ανύποπτο χρόνο, ανοίγουν μόνα τους καινούρια tabs με διαφημιστικές σελίδες. Οπότε μάλλον έχω κολλήσει κάποιο ιό και προσπαθώ να τον ξεφορτωθώ.

Δοκίμασα το spybot, το ad-aware το security essentials και μετά έβαλα και τα trials των kaspersky kai norton. Αν και αυτά βρήκαν κάτι ιούς σε κάτι παλιά αρχεία, δεν έλυσαν το πρόβλημα.

Έχετε καμιά συμβουλή τι μπορώ να κάνω για αυτό (εκτός φυσικά από το format που είναι η τελευταία λύση);

Φίλε έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Το κάνει και με τους 3 Browsers (IE, FF, chrome), αλλά πιο συχνά με ΙΕ και chrome.

Το adblock δεν έχει να κάνει με αυτό... αφού τα πετάει σε τυχαίες χρονικές στιγμές.

Έχω δοκιμάσει και εγώ, αυτά που δοκιμασες κι εσύ αλλά τίποτα.

Η τελευταία ελπίδα είναι το combofix, αλλά είναι για λίγο hardcore καταστάσεις.

Το add-block το έχω εδώ και καιρό, και φυσικά δεν μπλοκάρει αυτές τις διαφημήσεις.

Για άλλους browsers δεν ξέρω μιας και χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα firefox.

Εντομεταξύ δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι, αλλά όταν έκανα scan με το trial του norton ανακάλυψα ότι υπήρχε και πρόβλημα με τα system restore, όπου ήταν ρυθμισμένο να τα αποθηκεύσει σε έναν G: ανύπαρκτο σκληρό. Μετά το έφτιαξα, αλλά φυσικά no restore points.

Μετά τα τελευταία scan με το norton, έχει κάτι μέρες να εμφανιστεί το πρόβλημα. Θα δείξει στην πορεία μιας και αυτές τις μέρες δεν χρησιμοποιώ πολύ τον firefox, αλλά μάλλον έχει λυθεί το πρόβλημα.

Ίσως να βοήθησαν και τα updates των windows, δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς ήταν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.