Jump to content

Gaming

Matroix

Recommended Posts

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια.Θελω να κανω μια αναβαθμιση στο pc μου περισσοτερο για gaming αλλα θα ηθελα να προσθεσω μονο ορισμενα κομματια επεξεργαστη μητρικη λιγη ραμ και μια καρτα γραφικων αλλα θα κρατησω το παλιο μου κουτι κ σκληρο.Σκεφτηκα για επεξεργαστη Amd(λογο χρηματων) AMD A10 5800K (FM2 / 3.8GHz / 4MB,7660D) - Επεξεργαστές (CPU) - plaisio.gr .Επειτα για μητρικη Gigabyte A55M-DS2 (sFM1 / A55 / DDR3) - Mητρικές - plaisio.gr .Και καρτα Sapphire 7770 GHZ EDITION 1GB - Κάρτες γραφικών (VGA) - plaisio.gr .και για ραμ Adata RAM DDR3 4GB DIMM 1333Mhz Bulk - Μνήμες RAM - plaisio.gr x2.Παιχνιδια περσσοτερο θα ειναι λολ και τετοια αλλα θα ηθελα να υποστηριζει και πιο δυνατα παιχνδια σε υλτρα σεττινγκς οπος battlefield 4 κλπ.Εχω 400W τροφοδοτικο ειναι αρκετο?Επισης θα ηθελα να μην κανει πολυ θορυβο και τι ανεμηστηρακια να εβαζα.Απο οσο εχο ψαξει παιζω αρκετα παιχνιδια με αυτα αλλα δεν θελω και overkill διοτι εχω ενα ps3.

Για LoL Ιndie clones και τα τοιαυτα δε θα χεις προβλημα με τη συνθεση που ανεφερες.Γενικα βαλε μας ενα ποσο σε € που ειναι το budget σου να σε βοηθησουμε

Τωρα για battlefield 4 το λιγοτερο οπως το βλεπω εγω ειναι ενας 2500k στα 4-4.2ghz με 8GB ram και καμια 7950 μεταχειρισμενη για να το απολαυσεις medium σε full hd.Μεχρι εκει θα χει πολυ καλα γραφικα.Κατω απο το medium θα ειναι στα επιπεδα της κονσολας μπορει και χειροτερα.

Κοιτα να δεις επειδη δεν εχω και μεγαλη απαιτηση σε γραφικα επειδη οπως ανεφερα εχω ενα ps3. Σε ενα budget γυρω στα 350-400 ευρω ενα καλο pc για gaming με οχι πολυ απαιτητικα games γιατι παιζω περισσοτερο ps3 τα καλα games.Aπο οτι εχω δει στο youtube με αυτα παιζω battlefield 3 ultra settings αλλα για 4 δεν ξερω αλλα θα ηθελα να το παιζει, αλλα και για τα επομενα χρονια μερικα ακομα δυνατα games.

[MENTION=30625]Matroix[/MENTION] καλή η σύνθεσή σου γιατί οι AMD A-series είναι ακριβώς αυτό που θες.

Γιατί όμως FM1;

έχει βγει αρκετό καιρό το FM2

όπως αυτή :

MSI A85XA-G65 (FM2/DDR3/A85/VGA) - Mητρικές - plaisio.gr

και δέχεται την FM2 CPU που ανέφερες πάνω.

Δοκίμασε το πρώτο καιρό να δουλέψεις χωρίς κάρτα γραφικών, ο A10 έχει ενσωματωμένη μια 7660 όπου θα σε καλύψει. Αν τα βρεις σκούρα, βάζεις μια μεγαλύτερη κάρτα γραφικών.

Παιζω σε μια οθονη 720p αλλα τωρα θα την αλλαξω σε μια full hd της lg.Πολλα ομως δεν ειναι τα λεφτα για τη μητρικη.Δηλαδη να παρω πρωτα αυτη τη μητρικη ,τον επεξεργαστη κ ραμ και αργοτερα την καρτα μιας εχει ενσωματωμενη ο επεξεργαστης?Επισης να ρωτησω το crossfire x τι ειναι και τι προσφερει?

Crossfire είναι όταν συνδιάζεις πολλές κάρτες γραφικών (ίδιες) να παίζουν παράλληλα για περισσότερα fps.

Νορμάλ είναι τα λεφτά για τη μητρική (μέχρι 130), μην πας σε micro-ATX μητρική όπως αυτή που έδειξες στο πρώτο Post για να μην έχεις περιορισμούς και να κρατήσει περισσότερο.

H MSI σου δίνει 8 sata, 4 slot για μνήμη και χωράει μεγάλες κάρτες, η Gigabyte A55M-DS2 μια κάρτα να βάλεις πάνω έχεις φάει 2 sata από τα 4 για να χωρέσει.

Δεν συνδυάζεται η κάρτα του επεξεργαστή με την 7770, έτσι κι αλλιώς θα πας σε άλλον επεξεργαστή αφού θα βαλεις εξωτερική κάρτα γραφικών. Για να παίζεις σε ultra battlefield 4 θέλεις 1500 ευρώ, οπότε ξέχνα τέτοιες απαιτήσεις. Γράψε λίγο

-ποιός είναι ο σκληρός σου

-πόσα δίνεις συνολικά

(έστω και αργοπορημένα)

γράφεις για 400W τροφοδοτικό,

τι μάρκα και μοντέλο είναι;

ναι το ultra είναι δύσκολη υπόθεση γιατί θες έστω αν όχι cpu, μια πολύ δυνατή κάρτα γραφικών (300-φεύγα).

Από 7660D του cpu σε 7770 είναι +40%

Από 7660D σε 7850 +140%

info εδώ

Μπορείς να παίξεις με την on-CPU κάρτα, και σε κάτι καλύτερο πας στην 7850 που είναι όντως διαφορά στη ταχύτητα.

Πέτα το,

δεν βάζουμε τέτοια τροφοδοτικά τελευταίας διαλογής.

βάλε αυτό:

Corsair CX Series Modular CX430M 430Watt 80 PLUS Bronze | Skroutz.gr

που αντέχει φορτίο και είναι 430 αληθινά watt, όχι αέρας.

Η 7850 ξεκινά στα 152~.

Να κανω μια τελευτεα ερωτηση με τον amd a10 5800k,την μητρικη που μου προτεινατε,8 gb ραμ battlefield 4 σε υλτρα παιζω και αν ναι για ποσα χρονια θα κρατησει αυτο το build μεχρι να paiizv games se medium settings?

Να κανω μια τελευτεα ερωτηση με τον amd a10 5800k,την μητρικη που μου προτεινατε,8 gb ραμ battlefield 4 σε υλτρα παιζω και αν ναι για ποσα χρονια θα κρατησει αυτο το build μεχρι να paiizv games se medium settings?
Δεν συνδυάζεται η κάρτα του επεξεργαστή με την 7770, έτσι κι αλλιώς θα πας σε άλλον επεξεργαστή αφού θα βαλεις εξωτερική κάρτα γραφικών. Για να παίζεις σε ultra battlefield 4 θέλεις 1500 ευρώ, οπότε ξέχνα τέτοιες απαιτήσεις. Γράψε λίγο

-ποιός είναι ο σκληρός σου

-πόσα δίνεις συνολικά

(έστω και αργοπορημένα)

γράφεις για 400W τροφοδοτικό,

τι μάρκα και μοντέλο είναι;

ναι το ultra είναι δύσκολη υπόθεση γιατί θες έστω αν όχι cpu, μια πολύ δυνατή κάρτα γραφικών (300-φεύγα).

Από 7660D του cpu σε 7770 είναι +40%

Από 7660D σε 7850 +140%

info εδώ

Μπορείς να παίξεις με την on-CPU κάρτα, και σε κάτι καλύτερο πας στην 7850 που είναι όντως διαφορά στη ταχύτητα.

Έχω καιρό να ασχοληθώ με AMD αλλά κάτι θυμάμαι ότι μπορούσε να γίνει x fire με την ενσωματωμένη και μια εξωτερική με τον κατάλληλο driver...

Είναι εξακριβωμένο ότι δεν παίζει? Είμαι από κινητό και η ώρα δε βοηθάει για ψάξιμο :-)

• 1 month later...

Παιδια συγνωμη που εχω πολυ καιρο να απαντησω αλλα κατεληξα σε ενα νεο build το υπολογιζω βεβαια για του χρονου. Υπολογιστές Κομμάτι - Κομμάτι Mε αυτο το build θα μπορω να παιζω bf4 ultra τη πιστευετε?

High σιγουρα με αρκετα utra ισως για 60 fps average

Edit σε 1680*1050 για Fhd ισως θα χρειαστει να εχεις φιλτρα οff και υφες οχι max λογω 2gb ram ειδικα αν δε υποστηριζει mantle η 7870 (δε ξερω για το τελευταιο να μας πουν οσοι ασχοληθηκαν ξερω 7970 7950 το υποστηριζουν)

Μια χαρα ειναι πετα το DvD και βαλε ενα φθηνο SSD για μενα.

Δες μια αυτο απο μενα για εναλλακτικη καλυτερα intel για αυτα τα λεφτα.

http://bto.plaisio.gr/Machine?state=1866257B116B1A1982222B222B1A1981722B111.91B1A1596489B97.9B1A1823663B214.91B1A1740628B69.9B1A1835998B99B1A1754777B71.91B1AD2013-10-13-15-36-40

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.