Jump to content

μεγαλος ογκος των windows στο δισκο

liangour

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

ουσιαστικα τα temporary files ειναι πολυ

ολα τα αλλα δεν ειναι μαζι ουτε ενα gb

pszx.jpg

τα temp files σε τι χρειαζονται και τι θα αλλαξει αμα τα σβησω;

Η απαντηση στην ερώτηση σου, ειναι πανω στην εικονα που εβαλες

Πατα και το clean-up system files

ουσιαστικα τα temporary files ειναι πολυ

ολα τα αλλα δεν ειναι μαζι ουτε ενα gb

pszx.jpg

τα temp files σε τι χρειαζονται και τι θα αλλαξει αμα τα σβησω;

τα temp fils ειναι προσορινα αρχεια που απλα μενουν στον υπολογοστη μπορεις να τα σβησεις.. εγω το εχω κανει πολες φορες
swap 12GB, hibernate.sys 9GB (ή κάτι παρόμοιο) system restore, temp dir 14GB, browser cache, (video) downloads, προσωρινά αρχεία ξεχασμένα από προγράμματα που δουλεύουν με μεγάλο όγκο δεδομένων...

=35GB

παροτι εκανα disk clean up που εσβησε τα temp files που ηταν 14gb κερδισα μονο 3gb !!

Το Recycle Bin το αδειασες???

εκανα disc clean up και εσβησα ο,τι ειχε διαθεσιμο

και εσβησα τα παλια system restore points

Τωρα εχω 53gb ελευθερα!

• 2 weeks later...

ssd tips εδω στο foroum ....κ μετα θα δης μειωση οπως εδω...υπ οψιν οτι δεν εχω μεγαλα προγραμματα .... κ νεο ινσταλ 2 μερων

post-20730-1416077732,2686_thumb.png

Υπάρχει και αυτό το πρόγραμμα που σε βοηθαει να δεις από τι είναι πιασμένος ο χώρος πέρα απο αυτό που έχουν βάλει τα παιδιά και προσωπικά εμένα με βολεύει περισσότερο.

SpaceSniffer download

σημερινη κατασταση 50,2gb ελευθερα

καδος ανακυκλωσης,downloads,temp files διαγραμμενα με disc clean up

και 12gb δεσμευμενα λογω των 12gb ram

y9ll.jpg

u8wk.jpg

ssd tips εδω στο foroum ....κ μετα θα δης μειωση οπως εδω...υπ οψιν οτι δεν εχω μεγαλα προγραμματα .... κ νεο ινσταλ 2 μερων

Πως το καταφερες αυτο;

Σημερα εκανα φορματ στο λαπτοπ που αλλαξα δισκο και μετα απο ολες τις ενημερωσεις και μονο chrome και security essentials ειμαι στα 25gb!!

κανε τις 5-6 ρυθμισεις α. Απενεργοποίηση Defragmentation...β. Απενεργοποίηση Indexing...γ. Firefox - χρήση της μνήμης ως cache αντί του σκληρού..Free up disk space.....α. Απενεργοποίηση page file....β. Απενεργοποίηση Hibernate...γ. Απενεργοποίηση System Restore & delete restore points....δ. Disk Cleanuρ. Αυτα κ υπ οψιν δεν εχω μεγαλα προγραμμτα οπως φωτοσοπ ... κλπ οπως παιχνιδια ... δοκιμασε κ θα δεις μειοσεις....:yes4::yes4:

κανε τις 5-6 ρυθμισεις α. Απενεργοποίηση Defragmentation...β. Απενεργοποίηση Indexing...γ. Firefox - χρήση της μνήμης ως cache αντί του σκληρού..Free up disk space.....α. Απενεργοποίηση page file....β. Απενεργοποίηση Hibernate...γ. Απενεργοποίηση System Restore & delete restore points....δ. Disk Cleanuρ. Αυτα κ υπ οψιν δεν εχω μεγαλα προγραμμτα οπως φωτοσοπ ... κλπ οπως παιχνιδια ... δοκιμασε κ θα δεις μειοσεις....:yes4::yes4:

κανε συγκριση

post-20730-1416077743,5766_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.