fonzi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2013 Προτείνετε μια αξιόπιστη θήκη 2,5" για να φιλοξενήσει blue scorpio 500GB (καθώς και μια για blue scorpio 1TB).Υπάρχει κάποια που να είναι usb 3 αλλά να δίνεται με δύο καλώδια; Ενα Υ (διπλό) για usb 2 που έχουν τώρα οι υπολογιστές μου και ένα usb 3 για να την αξιοποιήσω αργότερα που θα έχω usb 3 θύρα.Υποθέτω ότι κανένας από τους δύο δίσκους που λέω δεν θα λειτουργήσει σωστά με μονό usb 2 καλώδιο...Αν δεν υπάρχει κάποια με δύο καλώδια που ζητάω, θα τις πάρω σίγουρα για usb 2 να καλυφτώ για τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 Το usb3 είναι συμβατό με το usb2, όπως επίσης και ανάποδα. Η επαφές του usb2 είναι 4, ενώ του usb3, 9. Αν βάλεις καλώδιο usb3 σε θέση usb2, επικοινωνούν μόνο τα 4 καλώδια και δουλεύει σα usb2. Το ίδιο ισχύει αν βάλεις καλώδιο usb2 σε θέση usb3.Το πρόβλημα που έχουν αυτές οι θήκες είναι το ρεύμα. Κάποιοι δίσκοι δε δουλεύουν σωστά με ένα καλώδιο και θέλουν αυτού του τύπου για να παίρνουν περισσότερο ρεύμα. Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο σε usb3.Τώρα από μάρκες δεν το έχω ψάξει, αλλά νομίζω πως ότι πληρώσεις θα πάρεις γιατί σε αυτό το χώρο οι "μάρκες" (που πληρώνεις όνομα ή design) είναι λίγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Σεπτέμβριος 8, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 Ειχα παρει πριν κανα χρονο μια raidsonic icybox ιδιο ακριβως design με αυτηRAIDSONIC ICY BOX IB-226STU3-B 2.5'' SATA ENCLOSURE USB3.0 BLACK - - απλα usb2 και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 8, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 Εγω σε external cases επαιρνα τα τελευταια χρονια sharkoon (απο msystems). Πρεπει να υπαρχουν ακομα δεν το εχω ψαξει αυτη την περιοδο. Δες το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Σεπτέμβριος 20, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2013 Πήρα τελικά μια raidsonic usb 2.0 και δίσκο 2,5" 1 ΤΒ western.Μπορώ να τον διαμορφώσω χρησιμοποιώντας τη θήκη ή πρέπει να το κάνω οπωσδήποτε με σύνδεση sata μέσα σε υπολογιστή;Τι επιλογή να κάνω; NTFS πλήρη διαμόρφωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 20, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2013 Απο τη θηκη, NTFS ή exFΑΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Σεπτέμβριος 20, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2013 Μην κάνει κανα εξάμηνο να την τελειώσει λόγω usb...Μήπως να τον καρφώσω σε μια σατα του υπολογιστή για τη διαμόρφωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 20, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2013 Τι να σου πω, εγω παντα quick format εκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.