Jump to content

Θήκη 2,5"

fonzi

Recommended Posts

Προτείνετε μια αξιόπιστη θήκη 2,5" για να φιλοξενήσει blue scorpio 500GB (καθώς και μια για blue scorpio 1TB).

Υπάρχει κάποια που να είναι usb 3 αλλά να δίνεται με δύο καλώδια; Ενα Υ (διπλό) για usb 2 που έχουν τώρα οι υπολογιστές μου και ένα usb 3 για να την αξιοποιήσω αργότερα που θα έχω usb 3 θύρα.

Υποθέτω ότι κανένας από τους δύο δίσκους που λέω δεν θα λειτουργήσει σωστά με μονό usb 2 καλώδιο...

Αν δεν υπάρχει κάποια με δύο καλώδια που ζητάω, θα τις πάρω σίγουρα για usb 2 να καλυφτώ για τώρα.

Το usb3 είναι συμβατό με το usb2, όπως επίσης και ανάποδα. Η επαφές του usb2 είναι 4, ενώ του usb3, 9. Αν βάλεις καλώδιο usb3 σε θέση usb2, επικοινωνούν μόνο τα 4 καλώδια και δουλεύει σα usb2. Το ίδιο ισχύει αν βάλεις καλώδιο usb2 σε θέση usb3.

Το πρόβλημα που έχουν αυτές οι θήκες είναι το ρεύμα. Κάποιοι δίσκοι δε δουλεύουν σωστά με ένα καλώδιο και θέλουν αυτού του τύπου για να παίρνουν περισσότερο ρεύμα. Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο σε usb3.

Τώρα από μάρκες δεν το έχω ψάξει, αλλά νομίζω πως ότι πληρώσεις θα πάρεις γιατί σε αυτό το χώρο οι "μάρκες" (που πληρώνεις όνομα ή design) είναι λίγες.

• 2 weeks later...

Πήρα τελικά μια raidsonic usb 2.0 και δίσκο 2,5" 1 ΤΒ western.

Μπορώ να τον διαμορφώσω χρησιμοποιώντας τη θήκη ή πρέπει να το κάνω οπωσδήποτε με σύνδεση sata μέσα σε υπολογιστή;

Τι επιλογή να κάνω; NTFS πλήρη διαμόρφωση;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.