kostas314 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2004 Παιδιά όποιος ξέρει ας μου πει πώς θα λύσω ένα πρόβλημα που μου εμφανίστηκε όταν εγκατέστησα το expansion united offensive. Το παιχνίδι δείχνει ότι έχει εγκατασταθεί σωστά και μόλις πάω να τρέξω την πρώτη πίστα μου βγάζει ένα μυνημα Cmod_loadbrushes : six edges. Δοκίμασα επανεγκατάσταση : ΤΙΠΟΤΑ Δοκίμασα αντιγραφεί του φακέλου main απο το 2 cd του CoD (λύση που βρήκα στο Γοογλ): ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ. HELP! :giveup: :OT: Το expansion το έχν κατεβάσει και είναι 2 Cd το δεύτερο όμως δεν μου το ζητάει (χρησιμεύει πουθενά?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Σε εμενα ζηταει και το δευτερο cd κατα την εγκατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Σεπτέμβριος 29, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Στο φάκελο "Call of Duty\uo" τι έχεις εγκατεστημένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.