Element79 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2013 Γεια σας έχω αυτό το router Netgear Wireless ADSL Modem/Router N600 Annex A DGND3700 - Ασύρματα ADSL Modems - plaisio.grΕιμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ και κάνα χρόνο που το έχω, μπήκα σε κάτι site και έριξα μια ματιά σε κάτι αξεσουάρ,και ειναι τα εξής.NETGEAR WNA1000M N150 WIRELESS USB MICRO ADAPTER - WIRELESS - Εδώ το έχει πιο φθηνό απο το Πλαίσιο..ΚαιNetgear Wireless N USB Adapter 300Mbps - WiFi Sticks - Κάρτες Δικτύου - plaisio.grΉθελα την γνώμη σας για το laptop μου να τα χρησιμοποιήσω!Α και κάτι άλλο ο αδερφός μου,μου λέει για αυτά παρακάτω USB:Netgear A6200 WiFi USB Adapter Dual Band - WiFi Sticks - Κάρτες Δικτύου - plaisio.grNetgear A6200 WiFi USB Adapter Dual Band - WiFi Sticks - Κάρτες Δικτύου - plaisio.grΒασικά εκτός από το laptop είναι sorry που το λέω και τα iPhone που έχουμε..Και τέλος το δωμάτιο που έχω το Υ/Π και το router είναι στο υπόγειο και έχουμε λίγο θέμα με το Wi-Fi ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Σεπτέμβριος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 δες αν το laptop σου είναι συμβατό με Intel 6300N wifi mini pci express card και αν είναι πάρε μια τέτοια. Δες Intel Half Size Mini PCI Express Centrino Ultimate-N 6300 633ANHMW (450 Mbps) - 57,81€ : Play247.gr, 24 hours / 7days online Shopping και φυσικά ebay/amazon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Element79 Σεπτέμβριος 8, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 Η μητρική μου δεν έχει άλλο χώρο για pci express είναι φουλ,για αυτό λέω για usb.Το laptop είναι TOSHIBA Satellite αλλά βασικά θέλω να δυναμώσω σε εμβέλεια το Wi-Fi από το router.Πρώτον για τα iPhone μας και μετά για το laptop,άντε με το laptop παλεύεται λίγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Σεπτέμβριος 8, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 Στο λαπτοπ δεν θες να βάλεις αυτα τα usb wifi ? Αντί για αυτό μπορείς να αλλάξεις την wifi κάρτα του laptop σου με αυτήν που πρότεινα.Εκτός από το laptop θες να βάλεις usb-stick wifi και σε άλλο η/υ ?Για τα κινητά βάζεις κάποιο access point (άν έχεις εκεί καλώδιο) ή repeater (αν δεν έχεις καλώδιο), σε άλλο όροφο από εκείνο που είναι το router. Τα TP-Link WA801Ν/D & WA901N/D είναι τίμια (σε τιμή και απόδοση) και μπορούν να κάνουν την δουλειά του access point ή του repeater ανάλογα πως θα τα σετάρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Element79 Σεπτέμβριος 8, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 Αυτά που ειναι για τις πρίζες για π.χ λαπτοπ,κινητά η και για άλλο Υ/Π λες να κάνουν δουλειά?Αυτα εδω:Netgear Powerline AV200 Kit 200Mbps - Powerlines - plaisio.grNetgear Powerline Kit 200Mbps PassThrough XAVB1601 - Powerlines - plaisio.grNetgear Powerline Kit 200Mbps Wireless N - Powerlines - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Element79 Σεπτέμβριος 16, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 TifoziF1 Βρήκα αυτό στο e-shop και πιστεύω είναι το κατάλληλο για να το βάλω επάνω στο σπίτι για να ενισχύσω το σήμα του Wi-Fi.Τι λες ?NETGEAR WN1000RP WIFI EXTENDER - WIRELESS - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Σεπτέμβριος 16, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 δες tp-link WA801N/ND ή tp-link WA901N/ND, πολύ καλό value for money.Αν τα βάλεις σε κεντρικό σημείο στον όροφο θα έχεις σήμα σε όλο το σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Element79 Σεπτέμβριος 16, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 δες tp-link WA801N/ND ή tp-link WA901N/ND, πολύ καλό value for money.Αν τα βάλεις σε κεντρικό σημείο στον όροφο θα έχεις σήμα σε όλο το σπίτι.Link για αγορά μπορείς να μου δώσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.