TheHacker Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2013 Καλησπερα ...ενα ακομη ποστ απο εμενα (ελπιζω και τελευταιο μετα την αποφαση μ) και θα ηθελα λιγη βοηθεια απο καποιον που ισως ξερει κτ παραπανω... Τελικως αποφασισα μετα απο πολυ σκεψη και συννενοηση με τους γονεις (there is the money )κατεληξα σε ενα Laptopακι Alienware 17 Μιας και η μεσαια επιλογη ειναι αυτη π με βολευει ...Ο εαυτος μ συμβιβαστηκε τελικα και εδωσε ορκο πως τερμα το καψιμο στα online games (7-8 ωρες τη μερα :S)...ετσι ο πρωτος λογος ητανε αυτος (light gaming ) και ο δευτερος ητανε η φορητοτητα που θα μ προσφερει ενα Laptop και δε alienware ...Stick to the point :ΣΤο site της alienware to Alienware 17 me 4700qm επεξεργαστη και gtx 770m ( Alienware 17 Gaming Laptop | Dell) ειναι στα 2000 δολλαρια δηλαδη γυρω στα 1500 ευρω ενω σε οποιο ελληνικο site που συνεργαζεται με την Dell Κοιταω το συγκεκριμενο με τα ιδια χαρακτηριστικα το δινουν 2000 ευρω!!! μιλαμε για 500 ευρω παραπανω και οχι για 50-60 που προφανως δν θα ειχα προβλημα..!Κατευθειαν απο to alienware.com δν μπορω να το αγορασω διοτι το στελνουν μονο σε US ... any heeeeelppppp plzzz?! ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για το μπερδεμα ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Σεπτέμβριος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 Δυστυχως στα περισσοτερα ηδη high end hardware mobile phones etc η αναλογια ειναι USD EUR 1:1 Δε μπορεις να κανεις τιποτα αντε στη καλυτερη να το βρεις 100euro πιο κατω αν ψαξεις ολη την ευρωπαικη ενωση online shops. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Σεπτέμβριος 8, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 γουατ? usd eur 1:1 δεν υπαρχει αυτο ...αχαχαχαχα!Σκεφτομαι αν θα μπορουσα καπως να επικοινωνησω με DELL hellas ξερω γω να μιλησω να το προμηθευτουν εκεινοι ή κτ τετοιο :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 8, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 γουατ? usd eur 1:1 δεν υπαρχει αυτο ...αχαχαχαχα!Σκεφτομαι αν θα μπορουσα καπως να επικοινωνησω με DELL hellas ξερω γω να μιλησω να το προμηθευτουν εκεινοι ή κτ τετοιο :/Η dell hellas θα σου πει να απευθυνθείς σε εναν official retailer, δηλαδη σε καποιο καταστημα που πουλαει dell Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Σεπτέμβριος 8, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 σωστα [MENTION=91]amartolos[/MENTION] :/ δν το ειχα σκεφτει ετσι ...pff Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Σεπτέμβριος 8, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 Συμβιβάσου με [ame=http://www.amazon.de/dp/B00BRBWYX2/ref=asc_df_B00BRBWYX214814879?smid=A3JWKAKR8XB7XF&tag=geizhalspre03-21&linkCode=asn&creative=22494&creativeASIN=B00BRBWYX2]Dell Alienware M17X-0477 43,9 cm Notebook schwarz: Amazon.de: Computer & Zubeh[/ame] + ~15Ε μεταφορικάDell Alienware M17x W8 (Art.-Nr. 90508975) - Notebooks / Laptops - computeruniverse + ~30Ε μεταφορικάDell Alienware 17 W8 (Art.-Nr. 90517993) - Notebooks / Laptops - computeruniverse + ~30Ε μεταφορικάεναλλακτικά http://www.notebooksbilliger.de/toshiba+qosmio+x70+a+110/nbb/45c48c ή [ame]http://www.amazon.de/dp/B00DQVKHDK/ref=asc_df_B00DQVKHDK14812337?smid=A3JWKAKR8XB7XF&tag=geizhalspre03-21&linkCode=asn&creative=22494&creativeASIN=B00DQVKHDK[/ame] και περισσεύουν για 256/512GB SSD Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Σεπτέμβριος 8, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 πολυ καλο ...την σκεψη να παρω M17 απ την στιγμη που εχουν βγει τα καινουργια δν την βλεπω πολυ ωραια...Αλλα το τελευταιο απο Γερμανια για alienware 17 με ενδιαφερει αν κ δν εχω ξαναγορασει κατι τοσο μεγαλης αξιας απ εξω ..δν νμζ πως θα εχω προβλημα ετσι...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 8, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 Αλλα το πληκτρολόγιο θα εχει άλλη διάταξη ,azerty το γερμανικό νομίζω.Εμένα πχ θα μου την έσπαγε ,άλλοι προσαρμόζονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Σεπτέμβριος 8, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 μμ...εχω μια πολυ καλη ιδεα π μ ηρθε πριν λγ....Μιας κ εχω ενα 1ο ξαδερφο στην Αμερικη στο Βορρα ...ελεγα να το αγορασω και να το στειλω σπιτι του εκεινος μετα θα το στειλει με το ταχυδρομειο εδω και ολα κομπλε ? τι λετε? αλλα δν ξερω τι παιζει με εγγυησεις κ μπλα μπλα..:S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 8, 2013 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 μμ...εχω μια πολυ καλη ιδεα π μ ηρθε πριν λγ....Μιας κ εχω ενα 1ο ξαδερφο στην Αμερικη στο Βορρα ...ελεγα να το αγορασω και να το στειλω σπιτι του εκεινος μετα θα το στειλει με το ταχυδρομειο εδω και ολα κομπλε ? τι λετε? αλλα δν ξερω τι παιζει με εγγυησεις κ μπλα μπλα..:S Θα το πληρώσεις άλλη μια φορά στο τελωνείο. Μόνο αν το φέρει μαζί του Ελλάδα και εκτός κουτιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Σεπτέμβριος 8, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 τελωνειο ...ναι σωστα ... ποσα χρηματα ξερουμε περιπου? κατι τελευταιο ..εχει κανεις ιδεα τι παιζει με τα MSi "gaming" Laptops ...οπως το gt70 και μπλα μπλα?MSI Global ? Notebook & Tablet Series ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Σεπτέμβριος 8, 2013 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 Ουτε κατα διανοια μην σκεφτεις να πληρωσεις τελωνιο.Για laptop και χαρη στην Merkel οπως σου ειπε και ο Trexx σε βλεπω να πληρωνεις αλλα 500€ ανετα για εκτελωνισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Σεπτέμβριος 8, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 ναι καταλαβα... φακ δατ :/ ...κανενας αλλος τροπος να το παρω απο αμερικη? :S? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 8, 2013 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 Nα το φέρεις με βάρκα ανασφάλιστη από τα διεθνή ύδατα. Αξίζει νομίζω να στοχαστείς πάνω στην περίπτωση. Άλλωστε μιλάμε για ένα εξαίσιο gaming laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Σεπτέμβριος 8, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 δν ειναι gaming @@..απλα εγω συμβιβαστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 8, 2013 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 17αρι λαπτοπ αμα το θελεις για μεταφορα ξεχασε το ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Σεπτέμβριος 8, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 χαιρω πολυ Φιλοι μ....το θεμα ειναι να βρουμε μια λυση χωρις να το πληρωσω 400 ευρω πιο ακριβα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Σεπτέμβριος 9, 2013 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2013 Mε 2000€ φτιαχνεις και μαμ#$ τα desktop παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Σεπτέμβριος 9, 2013 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2013 δεν δινω 2000 ευρω και τελικως δν με βολευει το dekstop ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Σεπτέμβριος 9, 2013 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2013 Aν θες να κάνεις μόστρα το λογότυπο με το αλιενάκι στους συμμαθητές σου και στους συμπαίχτες σου στο λολ πρέπει να τα σκάσεις, πως θα γίνει. Έτσι πάνε αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.